The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-02.02

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Φέλτινς Αρένα

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σάλκε 04

Η Σάλκε απέτυχε στο πρώτο μισό της σεζόν και ως εκ τούτου βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη, χωρίς ορατές πιθανότητες συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (σημαντική πτώση σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν), αλλά δεν χάθηκαν όλα, μόνο 6 μονάδες παραμένουν μέχρι τη ζώνη του Europa League και είναι πολύ πιθανό να μειωθεί αυτή η διαφορά. Στη νέα χρονιά η ομάδα νίκησε εντός έδρας τη Βόλφσμπουργκ (2:1) και έπαιξε ισοπαλία εκτός έδρας εναντίον της Χέρτα Βερολίνου (2:2) (οι παίκτες του Domenico Tedesco ξεκίνησαν με αρκετά μεγάλη επιτυχία). Και η Σάλκε έχει ήδη νικηφόρα σερί των 3 αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “βασιλικοί μπλε” σκοράρουν για 8 παιχνίδια στη σειρά, στην έδρα τους οι «ανθρακωρύχοι» σκοράρουν εδώ και 5 συνεχόμενους αγώνες (καλές στατιστικές). Σε γενικές γραμμές, παρά την αποτυχημένη σεζόν, η Σάλκε εξακολουθεί να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο και θα μπορεί να χτυπήσει το τέρμα του αντιπάλου τουλάχιστον μία φορά.

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ, σε αντίθεση με τον αντίπαλό της, παίζει πολύ καλά και σταθερά αυτή τη σεζόν, επιδεικνύοντας το επιθετικό στυλ (39 γκολ που σημειώθηκαν, τρίτος δείκτης στο πρωτάθλημα), δείχνοντας παράλληλα ποιότητα στην αμυντική (έχασε 18 γκολ, καλύτερο αποτέλεσμα του πρωταθλήματος). Οι παίκτες βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση + η διαφορά από την Μπαγέρν αποτελεί μόνο τρεις μονάδες, οπότε το κίνητρο θα είναι το μέγιστο (θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσει το κλαμπ του Μονάχου, αλλά αξίζει να το δοκιμάσει). Έτσι, η σημερινή Γκλάντμπαχ είναι αρκετά ικανή να στενοχωρήσει τη Σάλκε.

Πρόβλεψη

Σε αυτή την αντιπαράθεση είναι δύσκολο να εντοπιστεί το φαβορί. Φαίνεται ότι η Σάλκε ξεκίνησε άσχημα + στα 9 εντός έδρας παιχνίδια σημείωσε μόνο 4 νίκες και 5 ήττες, αλλά τώρα υπάρχει σαφής πρόοδος. Ενώ η Μπορούσια Γκλάντμπαχ έχασε μόνο 4 αγώνες αυτή τη σεζόν και οι 4 αγώνες ήταν εκτός έδρας. Έτσι, δεν είναι όλα τόσο απλά. Αλλά σίγουρα σε αυτόν τον αγώνα θα υπάρξουν γκολ και από τις δύο ομάδες, επιπλέον στους αγώνες μεταξύ Σάλκε και Γκλάντμπαχ και οι δύο σύλλογοι σκοράρανε για 6 αγώνες. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *