The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

FCSchalke04-BayernMünchen-03.03b

Κύπελλο Γερμανίας – Προημιτελικός

Τρίτη, 3 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Αυτή την Τρίτη δεν θα υπάρξει Champions League. Αυτό το “παράθυρο” χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες της Δυτικής Ευρώπης για να χώσουν μια περιοδεία στο κύπελλο. Αυτό έγινε και στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί ο προημιτελικός του τουρνουά στα μέσα Σαββατοκύριακου. Ήδη την Τρίτη θα παίξει το κύριο φαβορί του Κυπέλλου, Μπάγερν. Η Σάλκε την περιμένει στο Γκελζενκίρχεν. Θα μπορέσουν οι “βασιλικοί μπλε” του Βάγκνερ να παγιδεύσουν την πρωταθλήτρια; Ο ιστότοπος έχει ήδη κάνει πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 3 Μαρτίου 2020.

Η Σάλκε δεν παίζει τέλεια στον δεύτερο γύρο της σεζόν

Οι “βασιλικοί μπλε” εξαιρετικά ανεπιτυχώς έπαιξαν στο τελευταίο πρωτάθλημα της Γερμανίας, ωστόσο, ήταν σε θέση να προκριθούν στα πλέι-οφ του Champions League. Για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά ο στόχος ήταν να επιστρέψουν στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ιδανικά, να φτάσουν στην κορυφή-4. Ανατέθηκε στον Ντέιβιντ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν παλαιότερα γνωστός ως τεχνικός της αγγλικής Χάντερσφιλντ Τάουν. Και στο πρώτο μισό της σεζόν ενήργησε με επιτυχία, κάτω από την ηγεσία του η ομάδα βρισκόταν με κάποια επιτυχία μεταξύ των υποψηφίων για ένα από τα εισιτήρια στο Champions League. Αλλά μετά τις διακοπές οι “βασιλικοί μπλε” έπεσαν σοβαρά. Μερικές φορές κατάφερναν επιτυχημένους αγώνες, αλλά θεωρήθηκαν ως εξαίρεση σε ένα γενικό ανεπιτυχές υπόβαθρο. Μεταξύ αυτών των σπάνιων νικών ήταν 3:2 επί της Χέρτα Βερολίνου στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου. Η “Γηραιά Κυρία” είχε προβάδισμα 2:0, αλλά η Σάλκε κατάφερε να ισοφαρίσει και κέρδισε χάρη στο γκολ του Raman στο 115ο λεπτό.

Η Μπάγερν Μονάχου βασικά μοιάζει με την πασίγνωστη γερμανική μηχανή ποδοσφαίρου

Το “αστέρι του Νότου” φαίνεται τώρα με το κλαμπ που είναι αρκετά ικανό να επαναλάβει την επιτυχία του Heinckes και να κερδίσει τα “τρεμπλ”. Παρεμπιπτόντως, στο Λονδίνο, εναντίον της Τσέλσιπριν από μία εβδομάδα, οι Γερμανοί, ξεκινώντας για τον εαυτό τους το Champions League, έπαιξαν πιθανόν το καλύτερό τους αγώνα, κερδίζοντας χωρίς κανένα πρόβλημα στο Stamford Bridge με σκορ 3:0. Φυσικά, ο Λεβαντόφσκι  είναι σε απίστευτη φόρμα, αλλά ο νεαρός Σερζ Γκνάμπρι δεν φαίνεται πολύ χειρότερος. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, με αυτούς τους ανταγωνιστές, ο Φιλίπε Κουτίνιο, κατά κανόνα, κάθεται στον πάγκο και, πιθανότατα, το δάνειό του δεν θα γίνιε αγορά. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά αποτυχημένες συναντήσεις για τη Μπάγερν Μονάχου. Αδύναμο ματς με την Πάντερμπορν εντός έδρας πίεσαν μέχρι τέρμα μόνο στο 88ο  λεπτό.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Μάρτιο του 2011 η Σάλκε κέρδισε την τελευταία φορά εναντίον της Μπάγερν Μόναχου. Ήδη το 2020 οι σύλλογοι κατάφεραν να παίξουν μεταξύ τους στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν κέρδισε 5-0 εντός έδρας, όλα τα γκολ καταγράφηκαν από διαφορετικούς παίκτες.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε θα είναι και πάλι αουτσάιντερ. Η Μπάγερν μπορεί να κερδίσει όχι με λιγότερη αυτοπεποίθηση από την Τσέλσι στο Λονδίνο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Σάλκε με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *