The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Бавария-24.01b

Μπουντεσλίγκα

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, 4:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Στη Γερμανία, παραδοσιακά, η έμφαση δίνεται στο Σάββατο. Θα υπάρξουν λίγες μόνο συναντήσεις την Κυριακή. Στο Γκελζενκίρχεν, για παράδειγμα, θα παίξουν η χειρότερη και η καλύτερη ομάδα του 2020. Υπάρχουν έστω ελάχιστες πιθανότητες για τη Σάλκε, η οποία θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου;

Η Σάλκε συνεχίζει να περιπλέκει το έργο της για τη σεζόν

Οι «βασιλικοί μπλε» την Τετάρτη έπαιξε εναντίον της Κολωνία. Οι «κατσίκες» έχουν επίσης μια πολύ δύσκολη σεζόν, και κρέμονται στο κάτω μέρος του τραπεζιού. Έφτασαν στο Γκελζενκίρχεν όσο το δυνατόν πιο δυναμικά και στο τέλος μισής ώρας, ο Chihos κατάφερε να ανοίξει σκορ. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Matthew Hopp, η νέα ελπίδα της ομάδας, ισοφάρισε, ήταν το 5ο γκολ του 19χρονου στα 3 τελευταία του παιχνίδια. Όμως, η Σάλκε όχι μόνο απέτυχε να αξιοποιήσει την επιτυχία, αλλά και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους, χάρη στο γκολ του Tillmann, να κερδίσουν τον αγώνα στην παράταση. Χάρη σε αυτό το 1:2, η διαφορά μεταξύ των συλλόγων έχει αυξηθεί μέχρι 8 βαθμούς. Θα είναι δύσκολο για τον Κρίστιαν Γκρος, με το οποίο είχε διακοπεί τουλάχιστον ένα μεγάλο σερί χωρίς νίκες, να σώσει τους τρέχοντες παίκτες του. Ακόμη και με τη βοήθεια του Huntelaar, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου ηγείται αλλά δεν εντυπωσιάζει

Οι Βαυαροί ήταν υπέροχοι το 2020, κερδίζοντας ό, τι μπορούσαν. Ωστόσο, ήδη τον Δεκέμβριο υπήρχαν προβλήματα στο παιχνίδι του grandee του Μονάχου. Και τον Ιανουάριο ειλικρινά δεν εντυπωσιάζουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Manuel Neuer χαιρόταν που κατάφεραν να κερδίσουν δύο φορές στη σειρά. Αλλά τι νίκες ήταν αυτές; Πρώτα, το τερματοφύλακα βοήθησε το δοκάρι στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Φράιμπουργκ, μετά το σουτ του Πέτερσεν, ήταν πολύ κοντά στο τελικό 2-2. Την Τετάρτη η πρωταθλήτρια Γερμανίας επισκέφτηκε την Άουγκσμπουργκ στην έδρα της. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό από το πέναλτι. Για τον Πολωνό αυτό είναι ήδη το 22ο γκολ της σεζόν, κανείς δεν έχει σκοράρει τόσο στον πρώτο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Αλλά ούτε ο καλύτερος παίκτης του 2020, ούτε κάποιοι συμπαίκτες του κατάφεραν να στηρίξουν την επιτυχία με τους “fuggers”, όλα έληξαν με 1-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Στο τελευταίο πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου ταπείνωσε τρομερά τη Σάλκε: 5-0 και 8-0. Συνολικά, το νικητήριο σερί των Βαυαρών έχει ήδη φτάσει σε 9 αγώνες. Ενώ οι «βασιλικοί μπλε» κέρδισαν την τελευταία φορά σχεδόν πριν από 10 χρόνια, τον Μάρτιο του 2011.

Πρόβλεψη

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να παραμείνει στην παρακμή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Συνιστούμε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο στοίχημα στους φιλοξενούμενους με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *