The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Μάιντς: πρόβλεψη για τον αγώνα

FCSchalke04-1.FSVMainz05-20.09b

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Feltins Arena

Στον πέμπτο γύρο της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η Σάλκε θα συναντηθεί με τη Μάιντς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20/09/2019 στις 9:30 μμ. στο στάδιο Feltins Arena.

Σάλκε

Η Σάλκε Γκελζενκίρχεν είχα εξαιρετικά αποτυχημένη εμφάνιση την περασμένη σεζόν και με δυσκολία σώθηκε από τον υποβιβασμό στη δεύτερη Μπουντεσλίγκα. Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τους «ανθρακωρύχους» αρκετά καλά. Πρώτα σημειώθηκε ισοπαλία με το Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (0:0), στη συνέχεια η Σάλκε νίκησε την Χέρτα Βερολίνου (3:0) και την Πάντερμπορν (1:5). Ταυτόχρονα, οι Schopf, Raman και Bentaleb εξακολουθούν να είναι τραυματισμένοι.

Μάιντς

Η Μάιντς έχει τεράστιες δυσκολίες κατά την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα καταλαμβάνει την 16η θέση μετά από τέσσερις αγώνες, και έχασε περισσότερα γκολ απ’ όλους τους αντιπάλους στο πρωτάθλημα (13 γκολ). Από την αρχή της σεζόν η Μάιντς έχασε πρώτα από την Φράιμπουργκ (3:0), μετά από την Γκλάντμπαχ (1:3) και την Μπάγερν Μονάχου (6:1), αν και έπειτα νίκησε το αουτσάιντερ της τρέχουσας σεζόν την Χέρτα Βερολίνου  (2:1).

Πρόβλεψη

Η Σάλκε είναι ένα επίπεδο καλύτερη από τη Μάιντς όσον αφορά τόσο το παιχνίδι όσο και τη σύνθεση. Παρά το γεγονός ότι ο Wagner προπονεί την ομάδα να παίζει πρωτόγονο γερμανικό κάθετο ποδόσφαιρο, αυτό φέρνει αποτελέσματα. Η Σάλκε φαίνεται αρκετά καλή και θα πρέπει να νικήσει τη Μάιντς εντός έδρας, η οποία θα κρατήσει την εστία κλειστή με όλα τα μέσα, αλλά η ποιότητα της άμυνας δεν θα επιτρέψει αυτό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Σάλκε.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *