The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Γκλάντμπαχ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Schalke-BorussiaMonchengladbach-28.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Φέλτινς Αρένα

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018, 4:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του πλησιέστερου Σαββάτου θα είναι η αναμέτρηση του 32ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, όπου η Σάλκε θα φιλοξενεί την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Σε αυτό το ζευγάρι το προφανές φαβορί για τις εταιρείες στοιχημάτων είναι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τη θέση στη τετράδα των ισχυρότερων του γερμανικού πρωταθλήματος. Με τη σειρά της η Μπορούσια έχει επίσης σχετικό κίνητρο για την προσεχή συνάντηση, επειδή τα «μουλάρια» κράτησαν τις πιθανότητες πρόκρισης στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Δεύτεροι

Η Σάλκε πραγματοποίησε στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γερμανίας 31 αγώνες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι “βασιλικοί μπλε” κατάφεραν να κερδίσουν 56 βαθμούς στο ενεργητικό τους, βρίσκονται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Στους τελευταίους επτά αγώνες η Σάλκε κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι νίκες συνέβησαν στους αγώνες ενάντια στη Μάιντς, Βόλφσμπουργκ, Φράιμπουργκ και Ντόρτμουντ.

Όγδοοι

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ κατά την ίδια περίοδο κατόρθωσε να κερδίσει μόνο δύο φορές, και οι δύο νίκες καταγράφηκαν στα παιχνίδια εντός έδρας. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα «μουλάρια» έχασαν από την Μπάγερ και τη Μπάγερν Μονάχου, έπαιξαν ισοπαλία με τη Βέρντερ, Χόφενχαϊμ και Μάιντς. Στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 43 βαθμούς στο ενεργητικό, πίσω από την 7η θέση, η οποία μπορεί να γίνει των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, 3 βαθμούς. Εκτός έδρας η Μπορούσια έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε μόνο τέσσερις νίκες και οκτώ ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 17:29.

Πρόβλεψη

Η Σάλκε δεν έχει ακόμα εγγυηθεί την πρόκριση στο TOP-4, αλλά η νίκη στην επικείμενη συνάντηση επί της Μπορούσια θα προσφέρει αυτή την εγγύηση, οπότε να περιμένετε από τους μελλοντικούς γηπεδούχους τη μέγιστη δραστηριότητα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Σάλκε έστω σε ένα ημίχρονο με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *