The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Γκλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα στις 17 Ιανουαρίου 2020

FCSchalke04-BorussiaM'gladbach-17.01b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φέλτινς Αρένα

Στο πλαίσιο του 18ου γύρου της Γερμανικής Μπουντεσλίγκα η  Σάλκε θα συναντηθεί με τη Γκλάντμπαχ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17 Ιανουαρίου 2020 στις 9:30 μ.μ. στο Φέλτινς Αρένα.

Σάλκε

Η Σάλκε από το Γκελζενκίρχεν, αντίθετα από την περασμένη σεζόν, όταν η ομάδα πάλευε για επιβίωση, αγωνίζεται τώρα για τη θέση στο Champions League. Αν και η απόδοση της ομάδας δεν μπορεί να εκτιμηθεί αντικειμενικά, δεδομένου του τεράστιου ποσού των χαμένων βαθμών των ανταγωνιστών, η Σάλκε κερδίζει σταθερά βαθμούς. Στους τελευταίους αγώνες οι «βασιλικοί μπλε έχασαν μόνο από την Μπάγερν Μονάχου (2:1), νίκησαν την Ουνιόν Βερολίνου (2:1) και την Άιντραχτ Φραγκφούρτης (1:0).

Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ όχι πολύ καιρό πριν ήταν στην πρώτη θέση στη Μπουντεσλίγκα, εκμεταλλευόμενη την παρακμή της Μπάγερν Μονάχου, μάγγαινα Ντόρτμουντ και ΡΜ Λειψίας. Όμως οι τελευταίοι ενεργοποιήθηκαν όταν οι «μαυρόασπροι» έχασαν από την Βόλφσμπουργκ (2:1) και έπαιξαν ισοπαλία με την Χέρτα Βερολίνου (0:0), και βγήκαν στην πρώτη θέση. Εκτός από εκείνους τους αγώνες η Γκλάντμπαχ νίκησε την Πάντερμπορν (2:0) και την Μπάγερν Μονάχου (2:1).

Πρόβλεψη

Η Γκλάντμπαχ φαίνεται πραγματικά καλή αυτή τη σεζόν και έχει κάθε πιθανότητα να παίξει στο Champions League στην επόμενη σεζόν. Στη σύνθεσή της οι Thuram, Embolo και Plea ξεχωρίζουν περισσότερο, σ’ αυτούς στηρίζεται η επίθεση της ομάδας. Η Σάλκε ξέρει να στεγνώνει το παιχνίδι, οπότε δεν θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να περιπλανηθούν εντός έδρα της. Γι’ αυτό είναι μάταιη η αναμονή της αφθονίας των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *