The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Βέρντερ Βρέμης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Вердер-30.05b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Veltins-Arena

Βιώνοντας δύσκολες στιγμές στην ιστορία της η Σάλκε και η Βέρντερ Βρέμης θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν την ισχυρότερη στον επόμενο αγώνα του εικοστού ένατου γύρου της Μπουντεσλίγκα. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα.

«Βασιλικοί μπλε»

Σερί χωρίς νίκες της Σάλκε στο πρωτάθλημα έχει ήδη περάσει δέκα παιχνίδια, μεταξύ των τελευταίων αποτυχιών της θα ξεχωρίσουμε ισοπαλία 1-1 με την Χόφενχαϊμ, διάλυση 0:3 από την Κολωνία, 0:4 από την Ντόρτμουντ, 0:3 από την Άουγκσμπουργκ και 1:2 από τη Φορτούνα. Έτσι, οι «βασιλικοί μπλε» έπεσαν στην ένατη θέση με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 34:45.

Βέρντερ Βρέμης

Ωστόσο, η απόδοση της Βέρντερ Βρέμης είναι ακόμη χειρότερη: 22 βαθμοί στο ενεργητικό, διαφορά τερμάτων 29:59 και η δέκατη έβδομη θέση στο τουρνουά. Προηγουμένως οι «μουσικοί» έπαιξαν ισοπαλία 0:0 με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ και 2:2 με τη Χέρτα Βερολίνου, κέρδισαν απροσδόκητα 1:0 εναντίον της Φράιμπουργκ, και έχασαν εντός έδρας χωρίς ευκαιρίες από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (0:2) και από την Λεβερκούζεν (1:4).

Πρόβλεψη

Σε απελπισμένες προσπάθειες να σωθεί η Βέρντερ Βρέμης με κάθε γύρο παίζει πιο ρεαλιστικά, καθώς και η Σάλκε δεν μπορεί να καυχηθεί για την αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Υπό τέτοιες συνθήκες δεν περιμένω αφθονία των γκολ από αυτές τις ομάδες, το αποτέλεσμα θα έρθει στο προσκήνιο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *