The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Βέρντερ Βρέμης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Вердер-26.09b

Γερμανική Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Γκελζενκίρχεν. Στάδιο Veltins Arena

Κάποτε τρομερές, αλλά τώρα σε βαθιά κρίση, οι Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης θα συναντηθούν στο δεύτερο γύρο της Μπουντεσλίγκας.

Σάλκε

Ήττα 0:8 από την Μπάγερν Μονάχου είναι η λογική συνέχεια του φρικτού 2020 για τη Σάλκε, στο οποίο κέρδισε μόνο μία νίκη σε περίπου δύο δωδεκάδες επίσημους αγώνες. Δεδομένης της αδύναμης εκστρατείας μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι, δεν περιμένω η παρουσίασή τους να είναι εξαιρετική.

Βέρντερ Βρέμης

Στην σεζόν 2019/20 η Βέρντερ Βρέμης τερμάτισε μόλις στη δέκατη έκτη θέση. Οι Μουσικοί διέφυγαν από τον υποβιβασμό, νικώντας την Χάιντενχαϊμ (0:0, 2:2) στις μονομαχίες. Βέβαια την παραμονή συνέχισαν την ελεύθερη πτώση τους, χάνοντας εντός έδρας από την Χέρτα Βερολίνου με σκορ 1:4.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες απέχουν πολύ από την καλύτερη τους κατάσταση, αλλά η επιθυμία να παίξουν για νίκη δεν έχει πάει πουθενά. Η πρόβλεψή μου: Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης θα εκμεταλλευτούν τα αμυντικά προβλήματα του αντιπάλου και θα ανταλλάξουν αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *