The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σάλκε εναντίον Άουγκσμπουργκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Шальке-Аугсбург-24.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020, 2:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Veltins-Arena

Τα Σαββατοκύριακα για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου είναι τώρα πολύ πιο ενδιαφέροντα, η γερμανική Μπουντεσλίγκα δεν τους αφήνει να βαρεθούν. Προτείνουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Σάλκε εναντίον Άουγκσμπουργκ.

Η Σάλκε απομακρύνεται από τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Πριν από την έναρξη της σεζόν η Σάλκε πιθανότατα είχε ως στόχο να μπει στους πρώτους τέσσερις. Στην αρχή ο σύλλογος πήγε καλά, αλλά στη συνέχεια ήρθε σειρά αποτυχιών, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα, οι «βασιλικοί μπλε» δεν μπορούν να κερδίσουν εδώ και 8 αγώνες στη σειρά. Η καραντίνα επίσης δεν βοήθησε πολύ, μετά την οποία η Σάλκε έχασε καταστροφικά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του Ρουρ με 4:0. Οι παίκτες του Γκελζενκίρχεν  κατέβηκαν στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος, αλλά η διαφορά από την ευρωπαϊκή ζώνη ανταγωνισμού είναι μόνο δύο βαθμοί. Υπό τέτοιες συνθήκες ακόμη και μια θέση στις πρώτες έξι θα είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι σαφές πότε θα διακοπεί αυτή η σειρά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και αντίπαλος. Λόγω τραυματισμών το επερχόμενο παιχνίδι θα χάσουν πέντε παίκτες.

Η Άουγκσμπουργκ σκέφτεται για την ασφάλεια

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα για την Άουγκσμπουργκ δεν πάνε καλά, ο σύλλογος έχει επίσης σερί των έξι αγώνων χωρίς νίκες. Η ομάδα έχασε τους τελευταίους τέσσερις αγώνες, μεταξύ άλλων μετά από ένα διάλειμμα εντός έδρας από την Βόλφσμπουργκ – 1:2. Στον προαναφερθέντα αγώνα η Άουγκσμπουργκ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σημειώσει βαθμούς, με σκορ 1:1 η ομάδα σκόραρε ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε μετά την παρακολούθηση της επανάληψης του βίντεο και το αποφασιστικό γκολ είχε χαθεί ήδη στην παράταση. Η ομάδα καταλαμβάνει τη 14η θέση στην κατάταξη, η διαφορά από τη ζώνη των πλέι-οφ είναι 4 βαθμοί, κάτι που δεν επιτρέπει στην ομάδα να νιώθει ασφαλής. Τέσσερις παίκτες τραυματίστηκαν, η συμμετοχή τους στον αγώνα είναι υπό αμφισβήτηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι «βασιλικοί μπλε» κατάφεραν να κερδίσουν νίκη με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Στην αναμέτρηση δύο συλλόγων με παρατεταμένες ανεπιτυχείς σειρές, δίνουν προτεραιότητα στη Σάλκε. Όταν οι αντίπαλοι βρίσκονται σε τόσο χάλια φόρμα, είναι δύσκολο να δοθεί προτίμηση σε κάποιον. Περιμένουμε λοιπόν σκληρή μάχη από τις ομάδες και προτείνουμε να στοιχηματίσουμε εδώ στο «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *