The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόσενμποργκ εναντίον Βίκινγκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Русенборг-Викинг-30.07b

Πρωτάθλημα Νορβηγίας

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρόζενμποργκ. Στάδιο Λέρκενταλ

Ο ενδέκατος γύρος του Νορβηγικού Πρωταθλήματος θα σηματοδοτηθεί από έναν ενδιαφέρον αγώνα μεταξύ Ρόζενμποργκ και Βίκινγκ.

Ρόσενμποργκ

Έκτη θέση, 15 πόντοι και διαφορά τερμάτων 13:8, κάποτε τρομερή Ρόσενμποργκ περνά δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Κατά την τελευταία χρονική περίοδο τα Troll θυμήθηκαν για τις νίκες τους 3:0 εναντίον της Stabek, 3:0 επί της Strömsgodset και 2:1 επί της Sannefjord, ισοπαλία 0:0 με τη Start, καθώς και ήττα 0:1 από την Haugesund.

Βίκινγκ

Δύο συνεχόμενες νίκες επί των Sarpsborg 07 (3:0) και Haugesund (2:0) βοήθησαν τους Βίκινγκς να εγκαταλείψει τη ζώνη υποβιβασμού, τώρα είναι δέκατοι με 11 πόντους και διαφορά τερμάτων 13:18. Αλλά πριν από αυτό η ομάδα αντιμετώπισαν σημαντικές δυσκολίες σε αναμετρήσεις με τους Molde (0:5), Odd (1:2) και Start (1:1).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, δεν θα υπάρχει αίσθηση εδώ. Η Ρόσενμποργκ έχει ήδη συνέλθει μετά από την αποτυχημένη έναρξη της εκστρατείας και στην έδρα της επικρατεί επί των ομάδων σαν τη Βίκινγκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρόσενμποργκ με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *