The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Φιορεντίνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Fiorentina-07.02

Σέριε Α’ Ιταλίας

Στάδιο   Olimpico, Ρώμη

Σάββατό, 7 Μαρτίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους αγώνες του 31ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας, μεταξύ Ρόμα και Φιορεντίνα. Οι εταιρίες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι οι «λύκοι» στο τελευταίο μεσοβδόμαδο έπαιξαν εκτός έδρας αρκετά δύσκολο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την καταλανική Μπαρτσελόνα, τον οποίος έχασαν με σκορ 1:4.

Δύο αποτυχίες

Η Ρόμα υπέστη δύο διαδοχικές αποτυχίες, πρώτα, στις 31 Μαρτίου η ομάδα του Di Francesco εκτός έδρας, στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας, δεν ήταν σε θέση να νικήσει τη μεσαία Μπολόνια, παίζοντας με τους «κόκκινο-μπλε» ισοπαλία 1:1, και στη συνέχεια, υπέστη καταστροφική ήττα από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος η Ρόμα συνεχίζει να είναι στην τρίτη θέση και έχει 60 βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ο αγώνας για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Η Φιορεντίνα έχει αλλάξει σημαντικά στο δεύτερο στάδιο του πρωταθλήματος Ιταλίας, η ομάδα του Πιόλι μετά από μια αδύναμη αρχή στη σεζόν κατάφερε να γίνει καλοστημένη και τον τελευταίο καιρό δείχνει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Πριν το 31ο γύρο οι «βιολετί» ανέβηκαν στην όγδοη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, χάνουν μόλις τέσσερις μονάδες από τη Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός έδρας οι Φλωρεντίνοι στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας έπαιξαν 15 αγώνες, όπου σημείωσαν έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 21:16.

Πρόβλεψη

Η Φιορεντίνα παίζει εξίσου αποτελεσματικά τόσο εντός έδρας όσο και εκτός έδρας, ενώ η Ρόμα όχι και πολύ σπάνια χάνει στην εστία της. Οι Φλωρεντίνοι είναι σε καλή κατάσταση, πηγαίνουν στην ιταλική πρωτεύουσα για να κερδίσουν τους βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Φιορεντίνα είναι πάνω από  με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *