The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Ιανουαρίου 2020

Roma-Torino-05.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στην Ιταλία τελειώνει το χειμερινό διάλειμμα ποδοσφαίρου, ήδη την Κυριακή στην τοπική Σέριε A θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια του 18ου γύρου. Το τελευταίο ζευγάρι της ημέρας αυτής θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Τορίνο. Θα μπορέσουν οι «λύκοι» να κερδίσουν στο Stadio Olimpico, κερδίζοντας έδαφος στη ζώνη του Champions League; Οι ειδικοί ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Ιανουαρίου 2020.

Η Ρόμα δεν λυπάται προς το παρόν ότι πόνταρε στον Πάουλο Φονσέκα

Οι «τζαλορόσι» έπαιξαν ανεπιτυχώς την περασμένη σεζόν. Στη μέση του τόσο στον ντι Φραντσέσκο όσο και στον Μοντσίνι έδωσαν παπούτσια στο χέρι, ενώ ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν ήταν σε θέση να εξασφαλίσει επαρκή πρόοδο ώστε η ομάδα να διατηρήσει τη θέση στο Champions League. Το καλοκαίρι αποζημιώθηκε η Σαχτάρ Ντονέτσκ για τον Φονσέκα. Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτόν, η μετάβαση σε ένα νέο ισχυρότερο πρωτάθλημα επιδεινώθηκε με την επιδημία τραυματισμών. Αλλά ταυτόχρονα, η ομάδα, δείχνοντας καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε καλά ενδιάμεσα αποτελέσματα. Με δυσκολία, αλλά προκρίθηκε από τον όμιλο του Europa League. Στη Σέριε A η Ρόμα κατάφερε να κερδίσει 7 από τους 9 τελευταίους αγώνες, και από τους 5 τελευταίους δεν κέρδισε μόνο 1, όταν στην έδρα της Ίντερ, ενός από τους ηγέτες της σεζόν, ικανοποιήθηκε με 0-0. Το αποτέλεσμα είναι μια αρκετά σίγουρη 4η θέση, αλλά στο πλαίσιο φήμης για την πώληση του συλλόγου, μήπως αυτό θα αποσπά την προσοχή των προπονητών και των παικτών;

Η Τορίνο μέχρι στιγμής παραμένει μόνο μια μεσαία ομάδα της Σέριε Α

Η ομάδα βρίσκεται στην κατάταξη πάνω από ομάδες όπως Μίλαν και Φιορεντίνα. Ωστόσο, είναι απίθανο η ηγεσία να είναι ικανοποιημένη με τα ενδιάμεσα αποτελέσματα. Εντούτοις, όταν υπάρχει ένας τόσο έμπειρος τεχνικός όπως ο Βάλτερ Ματσάρι στην προπονητική θέση και υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που δεν είναι ξένοι στις εθνικές ομάδες – Belotti, Izzo, Verdi, Sirigu, Dzazza, Ansaldi, Laxalt, Nkulu, Thomas Rincon – περιμένεις ακούσια κάτι περισσότερο από ένα θαμπό τράνταγμα στη μέση της κατάταξης. Μέχρι τώρα οι «ταύροι» απέχουν αρκετά από τη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Είχαν ωραίο κομμάτι το Νοέμβριο-Δεκέμβριο, με 3 νίκες σε 4 γύρους Calcho. Αλλά μετά από αυτό η Τορίνο κατάφερε να χάσει το πλεονέκτημα των 3 γκολ τα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα με τη Βερόνα. Και στο τελευταίο παιχνίδι του 2019 εντός έδρας, έχοντας ανοίξει σκορ ήδη στο 4ο λεπτό, τελικά έχασε από την SPAL, αουτσάιντερ που είχε πριν θλιβερούς 9 βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Στα πλαίσια της Σέριε A η Ρόμα κέρδισε 5 συνεχόμενες αγώνες. Λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2019, στην πρωτεύουσα παίχτηκαν καθόλου βαρετό 3-2 ​​υπέρ των «λύκων».

Πρόβλεψη

Η Τορίνο θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα για να φτιάξει το παιχνίδι της. Αλλά οι «ταύροι» μάλλον δεν είναι έτοιμοι να πιάσουν βαθμούς στην πρωτεύουσα, η Ρόμα φαίνεται πιο πειστική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,84.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *