The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Σπέτσια: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Специя-13.12

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Ο τελευταίος αγώνας της δέκατης έβδομης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Λα Σπέτσια είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ρόμα

Η διαφορά μεταξύ της Ρόμα και της ζώνης του Champions League είναι ήδη εννέα βαθμοί, τώρα η ρωμαϊκή ομάδα με 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:19 είναι μόλις έβδομη. Ξεκινώντας τον Νοέμβριο, οι τζιαλορόσι επικράτησαν της Τζένοα (2:0) και της Τορίνο (1:0) και έχασαν με 2:3 από τη Βενετία, 0:1 από τη Μπολόνια και 0:3 από την Ίντερ.

Σπέτσια

Η Σπέτσια μετά τη νίκη 1:0 επί της ίδιας Τορίνο απέτυχε στους επόμενους αγώνες με την Αταλάντα (2:5), την Μπολόνια (0:1), την Ίντερ (0:2) και τη Σασουόλο (2:2). Έτσι, οι «αετοί» έπεσαν στη δέκατη έβδομη θέση, κερδίζοντας 12 βαθμούς στο ενεργητικό με τη διαφορά τερμάτων 17:36.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Λα Σπέτσια έχει αρκετό θάρρος να επιβάλει έναν άξιο ανταγωνισμό στη Ρόμα ακόμα και στην ιδιότητα του αουτσάιντερ και να μην φύγει από το γήπεδο χωρίς επιτυχημένο σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *