The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-ShakhtarDonetsk-13.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, γύρος των 16 – φάση 2 από 2

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο των δεύτερων αγώνων των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ η ιταλική Ρόμα στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Σε αυτό το ζευγάρι το ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ρωμαϊκή ομάδα, η οποία για την πρόκριση στο επόμενο στάδιο του τουρνουά χρειάζεται μόνο νίκη επί της πρωταθλήτριας της Ουκρανίας. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρηση, που έλαβε χώρα στο Χάρκοβο, έφερε την ελάχιστη νίκη στους ανθρακωρύχους 2:1.

Απόκτησαν φόρμα

Η Ρόμα μετά την ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ 1:2 έχασε στην έδρα της από τη Μίλαν 0:2, αλλά σε δύο μετέπειτα παιχνίδια οι «λύκοι» μόνο κέρδιζαν 4:2 τη Νάπολι στη Νάπολη και 3:0 τη Τορίνο στο «Ολίμπικο». Στην κατάταξη της Σέριε A’ Ιταλίας η Ρόμα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχει 56 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι τέσσερις περισσότερα από τη Λάτσιο, αλλά οι “αετοί” έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι.

Ηγέτης του ουκρανικού πρωταθλήματος

Η Σαχτάρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετά τη νίκη επί της Ρόμα, οι «ανθρακωρύχοι» τρεις φορές κέρδισαν στο εγχώριο πρωτάθλημα: 5:0 τη Ζίρκα, 3:0 Καρπάτι και 3:0 Βόρσκλα. Σίγουρα ο Fonseca μοντελοποίησε τη σύνθεση σε αυτά τα παιχνίδια για τη μελλοντική αναμέτρηση με τη Ρόμα, για τη Σαχτάρ είναι εξαιρετικά σημαντικό την επόμενη Τρίτη να σκοράρει στην εστία του αντιπάλου. Σε περίπτωση ήττας 0:1 η Ρωμαϊκή ομάδα θα προκριθεί στο επόμενο στάδιο του τουρνουά. Εκτός έδρας η Σαχτάρ είναι σε θέση να παίξει αποτελεσματικά, αν και αυτή τη σεζόν έχασε ξηρά δύο φορές εκτός έδρας από τη Νάπολι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα κατάφερε να παίξει με τη Τορίνο στο μηδέν, αλλά οι «ταύροι» είναι δύσκολο να συγκριθούν με την Σαχτάρ, η ομάδα του Ντόνετσκ είναι πολύ πιο κινητική και πιο γρήγορη από τους Τορίνιους, έτσι η άμυνα των «τζαλορόσι» στο επερχόμενο παιχνίδι θα δυσκολευτεί πολύ. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε στο ατομικό σύνολο των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Σαχτάρ Ντόνετσκ πάνω από 0,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *