The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Шахтер-Рома-18.03b

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Προσφέρουμε στους αναγνώστες μας πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Σαχτάρ Ντονέτσκ, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον γύρο των 16 του Europa League.

Οι «λύκοι» είναι σε καλή κατάσταση

Η Ρόμα κέρδισε τον όμιλο του Europa League χωρίς προβλήματα, ακόμη και χωρίς να δώσει το καλύτερο εαυτό της. Ταυτόχρονα, ο σύλλογος είναι τέταρτος στη Serie A, είναι σημαντικό για τους Ρωμαίους να ολοκληρώσουν τη σεζόν στο πρώτο κουαρτέτο του πρωταθλήματος. Μια ενδιαφέρουσα ίντριγκα αυτού του αγώνα είναι ότι οι «λύκοι» προπονούνται από τον πρώην προπονητή της Σαχτάρ Paulo Fonseca. Οι Ρωμαίοι είναι σε καλή κατάσταση και έχουν κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος – 2:1 εναντίον της Φιορεντίνα και 1:0 εναντίον της Τζένοα. Τραύματα δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση, θα λείπουν ο Veret και ο Dzeko.

Οι «ανθρακωρύχοι» χρειάζονται αποκατάσταση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Η Σαχτάρ φαινόταν καλή στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έπαιξε στην παρέα με τις Ρεάλ, Ίντερ και Μπορούσια Μόνχενγκλαντμπαχ, τερματίζοντας τελικά στην τρίτη θέση. Αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, οι «ανθρακωρύχοι» κατάφεραν να αποκλειστούν από το Κύπελλο της Ουκρανίας, χάνοντας από την Agribusiness 0:1 στην παράταση, και αυτό δεν είναι καν η ομάδα της ισχυρότερης κατηγορίας. Δεν είναι όλα ομαλά στο ουκρανικό πρωτάθλημα, όπου η Σαχτάρ είναι η δεύτερη, 4 βαθμούς πίσω από τη Ντιναμό Κιέβου. Το παιχνίδι της ομάδας δημιουργεί πολλά ερωτήματα, οπότε υπάρχουν φήμες για αλλαγή προπονητή, ο Luis Castro έχει χάσει τον έλεγχο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν έξι αγώνες μεταξύ τους, όλούς στο Champions League, τέσσερις νίκες είναι στο λογαριασμό της Σαχτάρ, ενώ οι Ρωμαίοι κέρδισαν δύο φορές. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι αντίπαλοι ήταν πριν από τρία χρόνια, στους 16 του Champions League, όταν οι «ανθρακωρύχοι» κέρδισαν 2-1 εντός έδρας, χάνοντας 0-1 εκτός, γεγονός που επέτρεψε στη Ρόμα να προκριθεί.

Πρόβλεψη

Αν και πολλοί δεν ξεχώριζαν φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, προς το παρόν θα συμφωνήσουμε με τους φορείς στοιχημάτων και θα δώσουμε ένα πλεονέκτημα στη Ρόμα, που φαίνεται πιο σταθερή, ενώ το παιχνίδι της Σαχτάρ δείχνει προφανή πτώση. Η Σαχτάρ μπορεί να παίξει εκπληκτικό αγώνα, σε ευρωπαϊκούς αγώνες αυτή τη σεζόν η πρωταθλήτρια Ουκρανίας φαινόταν αξιοπρεπής. Προτείνουμε να στοιχηματίσετε σε μια σαφή νίκη της γηπεδούχου με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *