The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Πόρτο: πρόβλεψη για τον αγώνα

12.02-Roma

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Stadio Olimpico

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρόμα

Η Ρόμα έρχεται στο ανοιξιάτικο στάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο στην έβδομη θέση στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Αλλά ταυτόχρονα η ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο έχει αρκετά καλή εμφάνιση τώρα στη Σέριε Α’! Η Ρόμα έχει να χάσει από το τέλος Δεκεμβρίου, από την ήττα 0:1 από τη Γιουβέντους. Από τότε έχουν περάσει πέντε γύροι και οι Ρωμαίοι δεν έχουν υποστεί ούτε μία ήττα! Υπάρχουν κάμποσοι τραυματισμένοι στην ομάδα, αλλά αξίζει να διακρίνουμε από αρκετά σημαντικές απώλειες μόνο τον Τούρκο μέσος Τζενγκίζ Ουντέρ, τον οποίο υπολόγιζε ενεργά ο τεχνικός της ομάδας πριν τον τραυματισμό του. Νομίζω ότι δεν είχε νόημα να θυμηθούμε τι γινόταν στην φάση των ομίλων του τουρνουά. Επειδή έχουν περάσει δύο μήνες της σεζόν και κάπου ακόμη και ο χαρακτήρας των ομάδων μπορεί να έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η Ρόμα έχει τώρα πολύ καλή κίνηση στο εθνικό πρωτάθλημα, όπου υπάρχουν αρκετοί αντίπαλοι αξιοπρεπούς επιπέδου όπως η Πόρτο, και ακόμη πιο δυνατοί. Και με τους τραυματισμένους τα πράγματα είναι αρκετά καλά! Οι κυριότερες δυνάμεις των Ιταλών είναι τώρα στις τάξεις! Έτσι οι Ρωμαίοι έχουν όλα για το επιτυχημένο αποτέλεσμα αυτού του αγώνα!

Πόρτο

Η Πόρτο, φαίνεται, τα έχει όλα μια χαρά, η ομάδα ηγείται στο εθνικό πρωτάθλημα, βρισκόμενοι τρεις βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο επιθετικό την Μπενφίκα. Αλλά, αν αρχίσετε να κοιτάτε πιο προσεκτικά, δεν είναι όλα τόσο ομαλά με τους “δράκους”… Πάρτε το κομμάτι των προηγούμενων πέντε γύρων του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ναι, η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο κέρδισε τρεις αγώνες με σιγουριά, κάπου ακόμη και συντριπτικά σε ομάδες αουτσάιντερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όπως Μπελενένσες, Τσάβες, Νασιονάλ. Όμως, μόλις ήταν να παίξουν με τις ομάδες που αγωνίζονται για ψηλές θέσεις, οι «δράκοι» είχαν αμέσως προβλήματα. Ισοπαλίες 0:0 με τη Βιτόρια Γκιμαράες και Σπόρτινγκ, και οι δύο ομάδες διεκδικούν θέσεις στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Έτσι αποδεικνύεται ότι τώρα η Πόρτο αισθάνεται βέβαιη μόνο με τις ομάδες δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Πορτογαλίας… Την παραμονή του Τσάμπιονς Λιγκ αυτό θα πρέπει προφανώς να προκαλεί ανησυχία στους οπαδούς της ομάδας. Η Πόρτο έχει προβλήματα και με τη σύνθεση την παραμονή αγώνων των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμέσως δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες είναι τραυματισμένοι. ο Αμπουμπακάρ εδώ και πολύ καιρό, και αυτό είναι πολύ σημαντική απώλεια για τους “δράκους”. Αλλά όχι πολύ καιρό πριν τραυματίστηκε ένας άλλος αφρικανός επιθετικός, ο Moussa, ο οποίος έχει πολύ καλή απόδοση αυτή τη σεζόν. Έτσι φαίνεται ότι η Πόρτο δεν έχει την τέλεια σύνθεση πριν από τον εναρκτήριο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο σημαντικοί παίκτες είναι τραυματισμένοι, πολύ αόριστα αποτελέσματα στο εθνικό πρωτάθλημα με ισχυρούς αντιπάλους.

Πρόβλεψη

Έχοντας κάνει την ανάλυση των αντιπάλων, βλέπουμε ότι η ιταλική ομάδα είναι ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης! Και το στοίχημά μου θα είναι ακριβώς στους Ρωμαίους σε αυτόν τον αγώνα! Αλλά δε θα βλάψει να ασφαλιστούμε με χάντικαπ (0)! Επειδή οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα θα παίξουν αυστηρά στην άμυνα, και ποιος ξέρει, ίσως το τελικό αποτέλεσμα εδώ θα είναι 0:0… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι είναι: νίκη της Ρόμα με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *