The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Roma-Napoli-31.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico, Ρώμη

Την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Ρώμη θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του 29ου γύρου της Σέριε Α’, όπου θα συναντηθούν οι ηγέτες του πρωταθλήματος – η Ρόμα θα φιλοξενεί τη Νάπολι. Ίσως αυτό να είναι το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι αυτής της περιοδείας. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Νάπολι.

Πάρα πολλές ήττες

Αυτή τη στιγμή η Ρόμα βρίσκεται στην 5η θέση της Σέριε Α’, που μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Απλώς αυτή τη σεζόν οι Ρωμαίοι δεν φαίνονται τόσο ισχυροί όπως πριν, και οι αντίπαλοι έχουν δυναμώσει αισθητά. Έτσι, 13 νίκες και 8 ισοπαλίες στους 28 γύρους είναι καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, τον Μάρτιο η ομάδα άρχισε να πέφτει, και μάλιστα αποκλείστηκε από το Champions League. Έτσι, στους τελευταίους τέσσερις αγώνες οι “λύκοι” έχασαν 4 φορές και με θαύμα νίκησαν την Έμπολι (2:1). Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα ο επικεφαλής της ομάδας είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά ακόμη και μαζί του η ομάδα κατάφερε να χάσει από ΣΠΑΛ (2:1) στο τελευταίο παιχνίδι.

Πρέπει να αποκατασταθεί η σταθερότητα

Την ίδια στιγμή η Νάπολι θεωρείται η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της Ιταλίας, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να προφτάσει κανείς τη Γιουβέντους. Καθώς και οι Ναπολιτάνοι έφυγαν πολύ μπροστά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες, έχοντας κερδίσει 60 βαθμούς σε 28 αγώνες. Το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος οι “παρτενοπέι” σημείωσαν μόνο 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ωστόσο στους τελευταίους 5 αγώνες οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι κέρδισαν μόλις 2 φορές, αλλά και έχασαν μόνο μία φορά με σκορ 3:1 από τη Σάλτσμπουργκ στο Europa League (πήγαιναν περαιτέρω).

Πρόβλεψη

Η Νάπολι εκτός έδρας συχνά παίζει πολύ πιο αδύναμα από ό, τι εντός έδρας, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ταυτόχρονα, κάτι συμβαίνει με τη Ρόμα, ακόμη και ο Ρανιέρι δεν μπορεί να τη σώσει. Έτσι σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους φιλοξενούμενους που φαίνονται πολύ καλύτερα (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Νάπολι ή ισοπαλία με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *