The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Наполи-23.10

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Olimpico

Ο 11ος γύρος της Serie A θα μας χαρίσει πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις μεταξύ τους και η μάχη μεταξύ της Ρόμα και της Νάπολι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Οι «λύκοι» θέλουν το Champions League

Η Ρόμα δείχνει σταθερή αυτή τη σεζόν και είναι αρκετά ικανή να πετύχει τον στόχο της να τερματίσει στην πρώτη τετράδα. Οι Γουλβς είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα, σε ένα σερί τριών νικών. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο νίκησαν εκτός έδρας τη Σαμπντόρια με σκορ 1:0. Δεν είναι όλα απλά στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η ομάδα είναι μόλις τρίτη στην τετράδα της, 3 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Λουντογκόρετς, αλλά και εδώ όλα μπορούν να διορθωθούν. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε πέντε παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Φαινομενικοί οι Ναπολιτάνοι

Η Νάπολι ξεκινά το τρέχον πρωτάθλημα σχεδόν όπως το προηγούμενο, όταν η ομάδα στο ξεκίνημα βρισκόταν στο γκρουπ των κορυφαίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα ο σύλλογος είναι ο πρώτος στη Serie A, ο πλησιέστερος διώκτης είναι δύο βαθμούς πίσω. Το θεαματικό παιχνίδι της ομάδας και η απουσία ήττων στη σεζόν είναι εντυπωσιακά και στο Champions League οι Ναπολιτάνοι έχουν ήδη εγγυηθεί την πρόκριση στα πλέι οφ από έναν δυνατό όμιλο. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπόρεσαν να νικήσουν εντός έδρας την Μπολόνια – 3:2. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη  συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι σύλλογοι έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, την περασμένη σεζόν οι ομάδες δεν κατάφεραν να καθορίσουν τον νικητή δύο φορές – 0:0 και 1:1.

Πρόβλεψη

Σε μια τέτοια αναμέτρηση οι μπουκμέικερ δεν ξεχωρίζουν φαβορί, αφού οι Ναπολιτάνοι δείχνουν πλέον καλύτεροι, ενώ η Ρόμα παίζει εντός έδρας. Δεδομένου του πόσο δυνατή είναι η Νάπολι σε ανοιχτό παιχνίδι, υπάρχει η εικασία ότι ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να παίξει ένα είδος «λεωφορείου» στο κέντρο του γηπέδου, όπως έκανε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή η τακτική σίγουρα δεν θα αρέσει στους θεατές, αλλά εδώ το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο. Θεωρούμε πολλά υποσχόμενο το στοίχημα για τη νίκη της Νάπολι με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *