The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μπολόνια: πρόβλεψη για τον αγώνα

10-Roma-18.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico, Ρώμη

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα το βράδυ, στις 18 Φεβρουαρίου, στη Ρώμη θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 24ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, όπου η τοπική Ρόμα θα φιλοξενεί την Μπολόνια από την ομώνυμη πόλη. Στην πραγματικότητα πρόκειται για πολύ διαφορετικές ομάδες και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτούμε εδώ. Αλλά ας κοιτάξουμε πιο προσεχτικά.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Αυτή τη στιγμή η Ρόμα καταλαμβάνουν μόνο την 6η θέση της Σέριε Α’ , αν και η ομάδα μπορεί και πρέπει να βρίσκεται στην 4η θέση. Τόσο περισσότερο που η απόσταση μέχρι την αγαπημένη θέση, που επιτρέπει να παίζει στο Champions League, αποτελεί μόνο 1 βαθμός: 38 έναντι 39 της Μίλαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η ενδεκάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο είναι πολύ ασταθή, αλλά αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για τα εντός έδρας παιχνίδια. Συνολικά στους 11 εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα οι “λύκοι” έχασαν μόνο μία φορά με σκορ 0:2 από SPAL τον Οκτώβριο. Αλλά τώρα για κάποιο λόγο ο σύλλογος χάνει αρκετά συχνά, αν και σκοράρει πάρα πολύ…

Έχουν φτιάξει τα πράγματα;

Ταυτόχρονα η Μπολόνια καταφέρνει με κάποιο τρόπο να αποφεύγει τη ζώνη υποβιβασμού, εγκαθιστώντας στην 17η θέση του πρωταθλήματος. Είναι αστείο, αλλά η Μπολόνια και η Έμπολι (18η θέση) έχουν από 18 βαθμούς στο ενεργητικό, αλλά λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων, οι «κόκκινο- μπλε» πήραν το προβάδισμα. Συνολικά στους 23 αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ιταλίας η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο 3 φορές, που είναι πολύ λίγο. Λόγω των τόσο φτωχών αποτελεσμάτων η ηγεσία του συλλόγου απόλυσε τον Φιλίπο Ιντζάγκι, και στη θέση του έβαλε το Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Με τον νέο προπονητή η ομάδα “άνθισε”, σημείωσε νίκη επί της Ίντερ (0:1) και ισοπαλία με τη Τζένοα (1:1).

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι γενικά ισχυρότερη από την Μπολόνια, καθώς και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη. Μπροστά στους οπαδούς τους οι “λύκοι” παίζουν απλά πανέμορφα, σκίζουν τους πάντες. Οι “κόκκινο-μπλε” τώρα χάνουν λίγο, αλλά η ευφορία από το νέο προπονητή θα πρέπει να τερματιστεί γρήγορα, οπότε ήδη σε αυτή την περιοδεία πρέπει να παραμείνουν χωρίς βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *