The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μπολόνια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Bologna-07.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020, 9:45 μ.μ.

Stadio Olimpico

Στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας θα ξεκινήσουν παιχνίδια σε πολλά πρωταθλήματα. Συμπεριλαμβανομένης της Σέριε A, όπου η Ρόμα και η Μπολόνια θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Θα κερδίσει τελικά η πρωτεύουσα; Θα μπορέσει ο Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος έχει παίξει και για τους δύο ρωμαϊκούς συλλόγους, να καθοδηγήσει σωστά τους παίκτες θαλάμους του; Κάναμε την πρόβλεψη για τον αγώνα στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η Ρόμα παραδόθηκαν πρόσφατα έντονα

Οι «τζιαλορόσι» αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, έχουν συνέχεια τραυματισμένους. Αλλά για πολύ καιρό ο Πάουλο Φονσέκα κατάφερνε να επιτύχει αποδεκτά αποτελέσματα με τους παίκτες του, διατηρώντας την 4η θέση στη Σέριε A. Αλλά τον Ιανουάριο η Ρόμα αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας από την Γιουβέντους. Σε 5 γύρους, που παίχτηκαν μετά τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο μία νίκη επί της αδύναμης Τζένοα. Μετά από αυτό οι «λύκοι» έχασαν το πλεονέκτημα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο – τότε την αδιανόητη γκάφα την έκανε ο Πάου Λόπεθ. Η άμυνα έπαιξε πολύ χάλια και στον τελευταίο αγώνα, εναντίον της Σασουόλο. Οι «πράσινο-μαύροι» από το 26ο λεπτό έφεραν το σκορ σε συντριπτικό. Ο πρωτευουσιάνικος σύλλογος προσπάθησε να μετατρέψει την πορεία του παιχνιδιού, και μάλιστα το μείωσε στο 2-3 στη μειονότητα, αλλά μετα απ’ αυτό αμέσως έχασε. Μετά από αυτό η Αταλάντα ήταν σε θέση να καλύψουν τη διαφορά με τους «τζιαλορόσι» στους βαθμούς, μεγιστοποιώντας τον αγώνα για τη 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπολόνια συχνά παίζει χωρίς τον Μιχαΐλοβιτς

Η Μπολόνια την περασμένη σεζόν κάλεσε στη θέση του προπονητή τον Σινισα Μιχαΐλοβιτς. Και δεν το έχει μετανιώσει, γιατί με τον θρυλικό Σέρβο η ομάδα δείχνει ένα σταθερά υψηλό επίπεδο παιχνιδιού. Όμως, αυτός ο τεχνικός, ο οποίος ως παίκτης έλαμπε στην άμυνα τόσο της Ρόμα όσο και της Λάτσιο (αλλά με τους  «αετούς» προφανώς περισσότερα), δεν μπορεί να λειτουργήσει πλήρως, πρέπει να καταπολεμήσει τη λευχαιμία. Και στα τέλη Ιανουαρίου, ο Σέρβος που διαβεβαιώνει ότι ανακάμπτει, αναγκάστηκε ξανά να κάνει την προγραμματισμένη θεραπεία. Αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να κερδίζει στους τελευταίους γύρους δύο φορές, ωστόσο, και οι δύο αντίπαλοι ήταν από τη ζώνη υποβιβασμού – ΣΠΑΛ και Μπρέσια. Παρ’ όλα αυτά τώρα, μετά από 22 γύρους, ο σύλλογος έχει ήδη 30 βαθμούς στο ενεργητικό, μόνο 2 βαθμούς λιγότερούς από την Κάλιαρι, η οποία κλείνει το τοπ-6. Γιατί να μην ανταγωνιστούν τους υπόλοιπους μήνες για την πρόκριση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό;

Προηγούμενοι αγώνες

Το 2019 η Ρόμα κέρδισε και τις δύο συναντήσεις με το ίδιο σκορ 2-1. Τον Σεπτέμβριο οι «λύκοι» κέρδισαν πολύ δραματικά: στη μειοψηφία, χάρη στο γκολ του Τζέκο στο 94ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα έχει ήδη χάσει πολλούς βαθμούς, δεν είναι καθόλου επιθυμητό  να χάσει κι άλλους. Είναι απίθανο η Μπολόνια θα σταθεί όρθια στο «Stadio Olimpico», πιστεύουμε στη νίκη των «λύκων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *