The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Barcelona-10.04

Τσάμπιονς Λιγκ – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Ολυμπιακό Στάδιο Ρώμης

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη θα υπάρχουν δύο αγώνες δεύτερης φάσης του προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ένας από τους οποίους θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Καταλανικής Μπαρτσελόνας. Η πρώτη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα πριν από μία εβδομάδα στο Κάμπ Νόου, έφερε στους “μπλαουγκράνα” σίγουρη νίκη με σκορ 4:1. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι πολύ απίθανο ότι οι Ρωμαίοι “λύκοι” θα μπορέσουν να μπουν στη τετράδα των ισχυρότερων ομάδων στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει πιθανότητα

Στα τρία τελευταία παιχνίδια η Ρόμα δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά. Πρώτα οι Ρωμαίοι εκτός έδρας έπαιξαν ισοπαλία με την Μπολόνια στο πλαίσιο του ιταλικού πρωταθλήματος, στη συνέχεια έχασαν 1:4 από την Μπαρτσελόνα, και το περασμένο Σαββατοκύριακο ήδη στην έδρα τους ήταν πιο αδύναμοι από τη Φιορεντίνα, χάνοντας από τον αντίπαλο με σκορ 0:2. Είναι σαφές ότι οι “τζαλορόσι” δεν είναι στην καλύτερη τους αγωνιστική φόρμα, σε μια τέτοια κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστούν ισότιμα ​​με μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη.

Καλύτεροι εκτός έδρας

Η Μπαρτσελόνα έχει μια εξαιρετική σεζόν, αυτή η ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει το τρεμπλ. Αξίζει επίσης να προσέξουμε ότι οι “μπλαουγκράνα” εκτός έδρας παίζουν λίγο χειρότερα από ό,τι στην έδρα τους. Στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν η Μπαρτσελόνα έπαιξε 16 αγώνες, όπου σημείωσε 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες με διαφορά τερμάτων 36:9. Η τρέχουσα φόρμα της Μπάρτσα μπορεί να ονομαστεί σχεδόν ιδανική, στα πέντε τελευταία παιχνίδια – τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα παίζει ποιοτικά εκτός έδρας, έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές στον κόσμο. Ενώ η Ρόμα έχει φανερά προβλήματα στην επίθεση, είναι πολύ απίθανο οι “λύκοι” να μπορέσουν να σκοράρουν περισσότερα από ένα γκολ στην προσεχή συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Ρόμα είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *