The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-03.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico, Ρώμη

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αργά το βράδυ της Κυριακής, 3 Φεβρουαρίου, η Ρώμη θα φιλοξενήσει τον πιο ενδιαφέροντα αγώνα του 22ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στον οποίο η τοπική Ρόμα θα παίξει με τη Μίλαν. Οι εταιρείες στοιχημάτων δυσκολεύονται να ονομάσουν το φαβορί αυτής της μονομαχίας, επειδή οι ομάδες μπορούν να εκπλήξουν ανά πάσα στιγμή. Και εκτός αυτού, σε τέτοιες συναντήσεις το αποτέλεσμα είναι συχνά απρόβλεπτο, αλλά θα προσπαθούμε…

Ηθικά πεσμένοι

Μετά τον 21ο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλάις η Ρόμα βρίσκεται μόνο στην 5η  θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Di Francesco πρέπει να αγωνίζεται με την Ίντερ για την 3η θέση, αλλά τα περιοδικά λάθη έχουν μετακινήσει την ομάδα κάτω. Συνολικά οι Ρωμαίοι έχουν στο ενεργητικό τους 34 βαθμούς, επειδή έχουν κερδίσει 9 νίκες και 7 ισοπαλίες (σημειώθηκαν 5 ήττες). Τώρα αξίζει να εξετάσετε τις τελευταίες μάχες. Γενικά, οι “λύκοι” ξεκίνησαν με επιτυχία του Ιανουαρίου, κερδίζοντας 2 νίκες στη σειρά. Μετά από αυτές υπήρξε μια αποτελεσματική ισοπαλία με την Αταλάντα (3:3), αλλά την Τετάρτη σημειώθηκε καταστροφική ήττα από τη Φιορεντίνα στο Κύπελλο – 7:1. Και αυτή η ήττα σαφώς θα χαλάσει την ομάδα ηθικά…

Νέο αστέρι “σε δράση”

Με τη σειρά της η Μίλαν δεν δείχνει τίποτα ιδιαίτερο αυτή τη σεζόν, αλλά κατά κάποιον τρόπο κατάφερε με θαυμασμό να φτάσει στην 4η θέση του τουρνουά. Στην πραγματικότητα, η ενδεκάδα του Gattuso σκοντάφτει πολύ, αλλά και οι αντίπαλοί της το κάνουν επίσης. Ως αποτέλεσμα: η 4η θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς στο ενεργητικό. Και πρέπει να ξεχωρίσουμε το 2019. Στο νέο έτος οι Rossoneri έχουν ήδη προλάβει να χάσουν, αλλά αυτό ήταν στο Σούπερ Καπ Ιταλίας κατά της Γιουβέντους με σκορ 1:0. Στους υπόλοιπους αγώνες η ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει τρεις φορές και έπαιξε ισοπαλία με τη Νάπολι εκτός έδρας (0:0). Θα πρέπει να σημειωθεί ξεχωριστά ότι η Μίλαν αγόρασε την Pönteka, ο οποίος αμέσως ξεκίνησε να εκπλήσσει: χάρη στο διπλό του η ομάδα νίκησε τη Νάπολι (0:2) στο Κύπελλο Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι γενικά καλή, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν λάμπει. Ταυτόχρονα η Μίλαν έχει προσθέσει αξιοσημείωτα και είναι έτοιμη να εκπλήξει περαιτέρω. Ωστόσο, εδώ είναι καλύτερα να μην στοιχηματίζετε στην έκβαση, αλλά στην απόδοση των φιλοξενουμένων. Απλά οι Ρωμαίοι τώρα είναι πολύ ντάουν, καθώς φαίνονται πολύ καλά τα προβλήματά τους στην άμυνα. Ενώ η ομάδα του Μιλάνου βρήκε ένα νέο αστέρι- φόρβαρντ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Μίλαν είναι πάνω από 1 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *