The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-МанчестерЮнайтед-06.05

Europa League – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Αυτή τη σεζόν οι ευρωπαϊκοί ημιτελικοί χάρισαν καλή ίντριγκα, και στα περισσότερα ζευγάρια δεν υπάρχει ακόμη εκατό τοις εκατό σιγουριά στον συνολικό θρίαμβο. Όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με τόση αυτοπεποίθηση εντός έδρας που το ταξίδι στην έδρα της Ρόμα θα είναι πιο  πολύ τουριστικό. Θα μπορέσει η ομάδα από την Ιταλία έστω να χτυπήσει την πόρτα;

Η Ρόμα καταστράφηκε εντελώς στη σεζόν

Οι τζαλορόσι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν πήγαινε, αν όχι μύτη με μύτη με τους ανταγωνιστές, τουλάχιστον ακριβώς πίσω από αυτούς. Και, φάνηκε ότι τουλάχιστον τώρα, μετά από 2 συνεχόμενες αποτυχίες, η Ρωμαϊκή ομάδα θα επιβάλει αγώνα για την 4η θέση. Ωστόσο, μετά από νέα εμπόδια, ο Πάολο Φονσέκα φαίνεται να αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στο τέλος της σεζόν στο Europa League, παραιτώντας ουσιαστικά ο Κάλτσιο. Μετά το πέρασμα των Μπράγκα και Σαχτάρ, οι παίκτες του κατάφεραν να αποκλείσουν την Άγιαξ. Επιπλέον, οι Ιταλοί κέρδισαν απροσδόκητα το 1ο ημίχρονο στο Old Trafford. Αλλά την ίδια στιγμή αναγκάστηκαν να κάνουν 3 αλλαγές πριν από το διάλειμμα. Ο Pau Lopez τραυματίστηκε επίσης, ήταν τα κατορθώματα του Ισπανού που βοήθησαν στη νίκη στο Άμστερνταμ. Ο Μιράντε δεν μπόρεσε να τον αντικαταστήσει επαρκώς, συμμετέχοντας στον τελικό 2-6.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιτέλους θα παίξει στον τελικό

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανεβάσει ρυθμούς σημαντικά τα τελευταία χρόνια, υπό τον Solskjaer. Στην Πρέμιερ Λιγκ κατάφεραν για πρώτη φορά να επιστρέψουν στην πρώτη τετράδα, και αυτή τη σεζόν θα πάρουν κιόλας τη 2η θέση, μόνο η απίστευτη Σίτι είναι υψηλότερη. Αλλά δεν πέτυχαν με τον Ole Gunnar να κερδίσουν το τρόπαιο. Άρχισαν να μιλάνε για το «κόμπλεξ ημιτελικών», τόσο συχνά αυτό το στάδιο γίνεται μοιραίο για την ομάδα. Την περασμένη Πέμπτη, παρεμπιπτόντως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε επίσης ανεπιτυχώς. Ειδικά ο Pogba, ο οποίος «έφερε» πέναλτι, γι’ αυτό οι Ιταλοί κέρδισαν το 1ο ημίχρονο 2-1. Όμως, το δεύτερο ημίχρονο μετατράπηκε σε αποθέωση για τους Cavani και Bruno Fernandes, καθώς ο Paul διορθώθηκε, σκοράροντας 1 από τα γκολ. Στο τέλος όχι απλώς άρπαξαν τη νίκη, αλλά και κατάφεραν να αφαιρέσουν σχεδόν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον φιναλίστ. Το 6-2 στο Old Trafford σημαίνει ότι στη Ρώμη μπορούν να χάσουν 0-3 και να προχωρήσουν πέρα.

Προηγούμενοι αγώνες

Υπήρχε και μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία αυτού του ζευγαριού – 7:1 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γενικά, 6 στα 7 παιχνίδια κέρδισαν οι Βρετανοί με μία ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβουν το αποτέλεσμα της συνάντησης του Απριλίου. Αλλά δεν έχει νόημα να παίξουν στην άμυνα, η συνάντηση θα αποδειχθεί θεαματική. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 3,0 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *