The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Λέστερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Лестер-Рома-28.04_cr

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κονφερενς Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Stadio Olimpico

Η Πέμπτη είναι η εποχή που το Champions League αντικαθίσταται από τουρνουά με μικρότερη κατάταξη. Θα υπάρξουν όμως περισσότερα γεγονότα σε ποσότητα, 4 αντί για 1. Και μόνο οι καλύτεροι παρέμειναν στην Κόνφερενς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων των Ρόμα και Λέστερ. Ζοσέ Μουρίνιο vs Μπρένταν Ρότζερς, ποιος θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό; Στο κοινό του ιστότοπου παρουσιάζεται αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Μαΐου 2022.

Η Ρόμα θέλει ακόμα να κερδίσει κάτι αυτή τη σεζόν

Οι «τζαλορόσι» υπολόγιζαν ξεκάθαρα μια λαμπρή χρονιά, αφού συμφώνησαν με τον Ζοσέ Μουρίνιο την περασμένη άνοιξη. Είναι ξεκάθαρο ότι, προσκαλώντας τον «Special» και αγοράζοντας για τεράστιο ποσό, όπως για το ιταλικό ποδόσφαιρο, τον Τάμι Έιμπραχαμ, περίμεναν την επιστροφή στο Champions League. Αλλά αυτό προφανώς θα πρέπει να περιμένει. Ναι, υπάρχει πρόοδος, οι πιθανότητες της ομάδας να τερματίσει στην 5η θέση στο Calcio είναι αρκετά ρεαλιστικές, αλλά δεν θα ανέβουν πιο ψηλά, η Γιουβέντους είναι ήδη πολύ μακριά. Ωστόσο, ο Πορτογάλος θέλει να πάρει το τρόπαιο τον πρώτο χρόνο μετά την επιστροφή του στην Ιταλία. Αλλά αν στον όμιλο οι «λύκοι» νιώθουν καλά, στα πλέι οφ δεν ήταν χωρίς ταλαιπωρία. Από τη Βιτέσε μετά το 1-0 στο Άρνεμ έχασαν εντός έδρας μέχρι το 90ο λεπτό. Από και από Bude-Glimt, ωστόσο, στη συνέχεια στη Ρώμη σημείωσαν 5-1. Πριν από μια εβδομάδα βγήκε ένα βολικό αποτέλεσμα στο «King Power», ισοπαλία 1-1. Αλλά εντός έδρας πρέπει να κερδίσουν.

Η Λέστερ θα συνεχίσει να προσπαθεί να φωτίσει τη σεζόν μέσα από το ντεμπούτο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Οι «αλεπούδες» έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα πίσω αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά. Και στα δύο προηγούμενα πρωταθλήματα της Αγγλίας, ουσιαστικά πάλεψαν για την 4η τελική θέση μέχρι το τελευταίο, ωστόσο δεν το πέτυχαν ούτε το 2020 ούτε το 2021. Τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ ο σύλλογος έχει επιστρέψει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο κύπελλο, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στην τελευταία κλήρωση, υπήρξε πλέον αποκλεισμός μετά την ήττα από τη μέτρια Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Βρετανοί κατάφεραν να πάρουν μόλις την 3η θέση στο Europa League. Αλλά αυτό δεν σήμαινε υποβιβασμό τώρα, αλλά μετάβαση στο Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί, αφού πέρασε στους 32 τη Ράντερς, υπήρχαν δύσκολοι αντίπαλοι: Ρεν, PSV. Κατάφεραν όμως να νικήσουν και τους δύο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Εκεί μόνο λόγω αυτογκόλ στο 67′ δεν έχασαν. Όμως, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, το 1-1 εντός έδρας δεν είναι τιμωρία.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λέστερ παίζει σπάνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που την περασμένη Πέμπτη οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά.

Πρόβλεψη

Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Ρότζερς, παρεμπιπτόντως, σε μεγάλο βαθμό μαθητής του Ζοσέ, θεωρούνται πραγματιστές μάνατζερ που επικεντρώνονται στα αποτελέσματα, ειδικά όταν διακυβεύεται ο τελικός του Κυπέλλου Ευρώπης. Ποντάρουμε στο «σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση 1,85).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *