The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Λάτσιο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Lazio-26.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στην Ιταλία η Κυριακή θα είναι παραδοσιακά γόνιμη για ποδόσφαιρο. Όμως, η μονομαχία που θα λάβει χώρα στο ρωμαϊκό “Stadio Olimpico” ξεχωρίζει. Στη Σέριε A έχουν ιδιαίτερη στάση για το ντέρμπι και ένα από τα πιο καυτά θεωρείται σωστά η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο. Ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο του; Ο ιστότοπός μας δεν θα μπορούσε παρά να κάνει την πρόβλεψη για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 26 Ιανουαρίου 2020.

Η Ρόμα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τον Ιανουάριο

Οι «τζαλορόσι» μόνο την Τετάρτη έπαιξε εναντίον της Γιουβέντους. Και αυτό είναι ήδη η 2η αναμέτρηση με το τοπικό μεγιστάνα για περίπου μισό μήνα: πριν από αυτό οι «λύκοι» αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, ενώ στις 22 Ιανουαρίου ήδη στο Κύπελλο (και στη δεύτερη περίπτωση σχεδόν τίποτα δεν κατάφεραν). Προσθέστε σε αυτό ένα νέο γύρο τραυματισμών, που στεφανώθηκε με «σταυρούς» του Νικολό Ζανιόλο. Αλλά ταυτόχρονα ο Πάουλο Φονσέκα προσπαθεί να μην χάσει την καρδιά και δεν αφήνει στους παίκτες του να το κάνει αυτό. Η αποτυχημένη έναρξη του μήνα, με ήττες από το Τορίνο και την «Γηραιά Κυρία», αντισταθμίστηκε από επιτυχίες εναντίον Πάρμα και Τζένοα. Θα μπορέσει ο Πορτογάλος διευθυντής να «αλλάξει φώτα» γρήγορα στην ομάδα του μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο;

Η Λάτσιο έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί οριστικά στην 3η θέση

Οι «αετοί» έσωσαν την περασμένη σεζόν μόνο λόγω της επιτυχίας στο Κύπελλο. Αλλά τώρα παραιτήθηκαν, χάνοντας την Τρίτη από τη Νάπολι σε κρίση. Φαίνεται ότι οι φιλοξενούμενοι από τη Ρώμη δεν παραιτήθηκαν τόσο απλά και η ανταλλαγή απομακρύνσεων στον πρώτο ημίχρονο μιλά για οξεία πάλη. Αλλά δεν σε αφήνει το αίσθημα ότι οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι «σήκωσαν τα χέρι αψηλά» στο τουρνουά, όπως το 2019 έκαναν με το Europa League. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: θέλουν να επιτύχουν το πολυαναμενόμενο ξέσπασμα στη Σέριε A. Έχουν ήδη κερδίσει 11 συνεχόμενους αγώνες, ο τελευταίος κιόλας με σκορ 5:1. Δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε τον Ιμόμπιλε, ξεπέρασε την ύφεση του και ξανά σκοράρει με απίστευτη συχνότητα. Ο Τσίρο  έχει 23 γκολ και αυτός είναι ο βασικός υποψήφιος για την πανευρωπαϊκή Golden Boot (στη Σέριε A ο Ρονάλντο  είναι 7 γκολ πίσω). Ενώ ο σύλλογός του έχει ήδη σημείωσε 45 βαθμούς, και σε χαμένους βαθμούς ξεπερνάει την Ίντερ που άρχισε να σκοντάφτει μετά το Νέο Έτος.

Προηγούμενοι αγώνες

Την 1η Σεπτεμβρίου οι σύλλογοι έπαιξαν ισοπαλία, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Όμως η Ρόμα κέρδισε και τις δύο τελευταίες συναντήσεις στις οποίες θεωρήθηκε γηπεδούχος στο Stadio Olimpico.

Πρόβλεψη

Είναι η πιο ισχυρή Λάτσιο στα τελευταία χρόνια. Και η κουρασμένη μετά από το κύπελλο, εξαντλημένη από τραυματισμούς Ρόμα είναι απίθανο να μπορέσει να διακόψει την εξαιρετική πτήση των «αετών» σε αυτή την κλήρωση του Calcho. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Λάτσιο με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *