The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Λάτσιο: προγνωστικά για στοίχημα

Рома-Лацио-20.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, 7:00 μ.μ.

Stadio Olimpico

Στις 20 Μαρτίου, στη Serie A, θα διεξαχθεί ρωμαϊκό ντέρμπι Ρόμα – Λάτσιο, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Οι «λύκοι» δεν ονειρεύεται πλέον το Champions League

Ο διορισμός του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη γίνει μια εφαρμογή υψηλού προφίλ των «λύκων», ο σύλλογος επρόκειτο να παλέψει τουλάχιστον για το Champions League. Η ομάδα έδειξε πολύ ενδιαφέρον ποδόσφαιρο κατά τόπους, αλλά η σταθερότητα των αποτελεσμάτων δεν αρκεί για να παλέψει για την πρώτη τετράδα. Η Ρόμα είναι έκτη, 8 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, και έναν βαθμό πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο. Αυτή την εβδομάδα, ο σύλλογος μόλις πέρασε από το Vitesse Conference League – 1:1 εντός έδρας, μετά από μια εκτός έδρας νίκη με 1:0. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα για οκτώ σερί συναντήσεις. Πριν από αυτό το ντέρμπι, οι Γουλβς είχαν δύο απώλειες προσωπικού.

Η Λάτσιο χρειάζεται ευρωπαϊκά κύπελλα

Με όνειρο για το Champions League είναι και τη Λάτσιο, ο σύλλογος είναι πέμπτος, επτά βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Η ομάδα πρέπει να ρίξει όλες της τις δυνάμεις στο πρωτάθλημα, αφού δεν έχουν μείνει άλλα τουρνουά. Σταθερότητα λείπει και από «γαλαζοπράσινους», αν και κατάφεραν να κερδίσουν τις δύο τελευταίες συναντήσεις. Πρώτα νίκησαν εκτός έδρας την Κάλιαρι με σκορ 3:0 και στη συνέχεια νίκησαν εντός έδρας τη Βενετία – 1:0. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν τους συνεργάτες στην επερχόμενη μάχη.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι δικαίωσαν τις προσδοκίες των αντιπάλων, σημειώνοντας μια παραγωγική μάχη, η Λάτσιο νίκησε με σκορ 3:2.

Πρόβλεψη

Οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες επιτυχίας, θα διακυβεύονται περισσότεροι από τρεις βαθμοί, μας περιμένει άλλη μια μάχη για τη Ρώμη. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τακτικό πλάνο για το παιχνίδι, και οι δύο αντίπαλοι δεν είναι εντυπωσιακοί στο παιχνίδι στο τέρμα τους, ενώ τους αρέσει να επιτίθενται. Το στοίχημα στο over 2,5 γκολ φαίνεται αρκετά λειτουργικό (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *