The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους Τορίνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Juventus-13.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

“Stadio Olimpico”, Ρώμη

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 37ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους Τορίνο. Παρά το γεγονός ότι η Γιουβέντους στην κατάταξη βρίσκεται πάνω από το μέλλον αντίπαλό της, οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν σ’ αυτό το ζευγάρι τους γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί. Εν μέρει με τη γραμμή πονταρίσματος μπορούμε να συμφωνήσουμε, επειδή οι «λύκοι» για να προετοιμαστούν για την επερχόμενη συνάντηση είχαν ολόκληρη εβδομάδα, ενώ οι «ζέβρες» τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξαν το τελικό του Coppa Italia με την Μίλαν.

Τρίτοι

Μετά από 36 γύρους στο ιταλικό πρωτάθλημα η Ρόμα βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη, έχει 73 βαθμούς στο ενεργητικό της. Για να εξασφαλιστεί η θέση στις τέσσερις ισχυρότερες της Σέριε Α’ Ιταλίας οι “λύκοι” πρέπει να κερδίσουν 3 βαθμούς στους υπόλοιπους δύο αγώνες του πρωταθλήματος. Εκτός από τη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους η Ρομά έχει μπροστά ακόμα τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σασουόλο.

Σχεδόν πρωταθλήτρια

Η Γιουβέντους είναι ήδη σχεδόν πρωταθλήτρια της Ιταλίας, αλλά επίσημα μπορεί ακόμα να την φτάσει η Νάπολι. Αυτή τη στιγμή μεταξύ των ανταγωνιστών υπάρχουν έξι μονάδες χάντικαπ, συν η Γιουβέντους έχει πλεονέκτημα 16 βαθμούς στην διαφορά των τερμάτων. Για να διευθετήσει όλες τις διατυπώσεις, η Γιουβέντους στην επερχομένη συνάντηση θα αρκεστεί με ισοπαλία. Εκτός έδρας οι Τορίνιοι έχουν καλύτερες τις στατιστικές του πρωταθλήματος, σε 18 παιχνίδια σημείωσαν 14 νίκες και μία ήττα.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τα κίνητρα στην επερχόμενη συνάντηση το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της Ρόμα, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Γιουβέντους θα έρθει στο “Stadio Olimpico” για να χάσει. Αναμένεται σκληρός αγώνας και πολύ πιθανό με λίγα γκολ. Πρόβλεψη για τον αγώνα: το σύνολο είναι κάτω από 3,0 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *