The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Foto Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse
12/05/2019 Roma(Italia)
Sport Calcio
Roma-Juventus
Campionato Italiano Serie A TIM 2018/2019 - Stadio Olimpico
Nella foto: Alessandro Florenzi


Photo Fabio Rossi/AS Roma/LaPresse
12/05/2019 Rome (Italy)
Sport Soccer
Roma-Juventus
Italian Football Championship League Serie A Tim 2018/2019 - Olimpic Stadium
In the pic: Alessandro Florenzi

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Στην Ιταλία, τα περισσότερα παιχνίδια σχεδόν κάθε περιοδείας παίζονται πάντα τις Κυριακές. Αυτή τη φορά ένα από τα κύρια γεγονότα της Σέριε Α Ιταλίας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η συνάντηση μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους. Θα μπορέσουν οι «λύκοι» να κερδίσουν βαθμούς στον μακροπρόθεσμο ιδιοκτήτη του «scudetto»; Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη εμπειρογνωμόνων για τον κεντρικό ποδοσφαιρικό αγώνα της 12ης Ιανουαρίου του 2020.

Η Ρόμα μετά τις διακοπές ξεκίνησε με λάθος

Οι «τζαλορόσι» μετά τις αποτυχίες της περασμένης σεζόν ήταν υποχρεωμένοι να κερδίσουν σοβαρή επιτυχία στη τρέχουσα σεζόν, στον Πάουλο Φονσέκα έχουν βάλει ως στόχο να τερματίσει στο πρωτάθλημα όχι χαμηλότερα από την 4η θέση. Επί του παρόντος στη Σέριε A οι «λύκοι» εκεί και βρίσκονται και ταυτόχρονα προκρίθηκαν στα πλέι-οφ του Europa League. Αλλά φαίνεται στις χειμερινές διακοπές οι ποδοσφαιριστές της πρωτεύουσας πέρασαν πάρα πολύ καλά, με το παραπάνω. Αφού ξεκίνησαν το έτος 2020, χάνοντας εντός έδρας από τη Τορίνο, οι ίδιοι δεν σκόραραν τίποτα, αλλά στο τέλος του κάθε ημιχρόνου έχαναν από τον Belotti. Εκδηλώνεται ένα από τα κύρια προβλήματα της τρέχουσας ομάδας από τη Ρώμη – οι τραυματισμοί. Ο Henrikh Mkhitaryan τραυματίστηκε και πάλι, ο οποίος πέρασε πολλή καιρό στο ιατρείο στο πρώτο μέρος της σεζόν. Επιπλέον, ο Ζανιόλο, ο οποίος θεωρείται διάδοχος του ίδιου του Τόττι, κινδυνεύει επίσης να χάσει τον επόμενο αγώνα.

Η Γιουβέντους δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τον τίτλο πρωταθλήτριας

Η «Γηραιά Κυρία» έχει ήδη συνηθίσει ότι σ’ αυτήν ανήκει στο «Scudetto». Και η αλλαγή του τεχνικού είχε ως στόχο να κερδίσει τον πολυαναμενόμενο τίτλο στο Champions League, ενώ κανείς δεν ακύρωσε τον ελάχιστο στόχο να γίνει και πάλι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία. Απλώς τώρα υπάρχει ένας ισχυρός ανταγωνιστής στη Σειρά Α Ιταλίας που εκπροσωπείται από την Ίντερ. Μέχρι στιγμής οι ομάδες είναι ισοδύναμες, και κάθε λάθος των «ζέβρων» κινδυνεύει με μείωση των πιθανοτήτων για τρόπαιου. Η Γιουβέντους ξεκίνησε δυναμικά τον Ιανουάριο, ειδικά ο Κριστιάνο Ρονάλντo. Ο Πορτογάλος έπαιξαν ίσως τον καλύτερό του αγώνα στην Ιταλία. Ο επιθετικός δημιούργησε hat-trick, προσθέτοντας ασίστ για γκολ σε αυτόν. Ο σύλλογος δραστηριοποιείται επίσης στην αγορά μεταγραφών, διέθεσε 35 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό Kulusevsky, ένα από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, που σκόραρε και έδινε πολλά στη σύνθεση της Πάρμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Μάιο οι «τζαλορόσι» κατάφεραν να νικήσουν την πρωταθλήτρια χάρη των γκολ από τους Florenzi και Dzeko. Οι «Λύκοι» στο «Stadio Olimpico» δεν χάνουν 5 συνεχόμενες αγώνες: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα εντελώς δικαιολογημένα φιλοδοξεί να κατακτήσει την 4η θέση. Αλλά τώρα θα έχει ελάχιστες πιθανότητες επιτυχίας, επειδή η Γιουβέντους δεν έχει την πολυτέλεια να επιτρέψει νέες αστοχίες. Στοιχηματίζουμε στη νίκη των φιλόδοξων φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Γιουβέντους με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,70.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *