The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-Roma-Juventus-12.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico, Ρώμη

Κυριακή 12 Μαΐου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 12 Μαΐου στη Ρώμη θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 36ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στον οποίο θα συναντηθούν η Ρόμα και η Γιουβέντους. Είναι εξαιρετικές ομάδες με μια βαθιά ιστορία και τώρα ο αγώνας είναι πιο σημαντικός για την πιο αδύναμη πλευρά. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρόμα – Γιουβέντους.

Να η «λευκή περίοδος»

Αυτή τη στιγμή η Ρόμα είναι μόνο η 6η ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, κάτι που δεν είναι καθόλου εντυπωσιακό. Αυτή η ομάδα πρέπει να αγωνίζεται για «ασημένια», τουλάχιστον, αλλά στο τέλος μπορεί να μείνει ακόμη και χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα. Ωστόσο, από τον Απρίλιο οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι έπαιξαν εντελώς διαφορετικά, χωρίς να χάσουν κανέναν από τους 6 αγώνες. Ταυτόχρονα, οι «λύκοι» σκοράρουν αρκετά εντός έδρας και μάλιστα ίσιωσαν το παιχνίδι τους στην άμυνα σε πρόσφατες συναντήσεις.

Αδύνατο παιχνίδι μετά το τίτλο στο πρωτάθλημα

Ταυτόχρονα η Γιουβέντους εδώ και καιρό θεωρείται καινούρια πρωταθλήτρια της Ιταλίας, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Η κυριαρχία των Τορίνιων συνεχίζεται, και μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να τα βάλει μαζί τους. Ωστόσο, από τα μέσα Απριλίου, η «Γηραιά Κυρία» έχει χαλαρώσει φανερά, και γι’ αυτό το  λόγο δεν παίζει καλά στους αγώνες της Σέριε Α΄, καθώς και αποκλείστηκε από το Champions League. Ταυτόχρονα, οι παίκτες του Αλέγκρι εκτός έδρας παίζουν αηδιαστικά, έχοντας σημειώσει μια νίκη επί της Κάλιαρι (0:2), δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις 5 τελευταίες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η Γιουβέντους, φυσικά, είναι πιο ισχυρή από τη Ρόμα, αν κοιτάξουμε στο σύνολο της σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό δεν αληθεύει. Οι Ρωμαίοι επιτέλους πήραν φόρα και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για τη θέση στο Champions League, ενώ οι Τορίνιοι απλά θέλουν να  τελειώσουν τη σεζόν και παίζουν χωρίς ζήλο. Στη Ρώμη όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να παίξουν, τόσο περισσότερο χωρίς κίνητρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρόμα ή ισοπαλία με απόδοση 1,49.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *