The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Atalanta-06.01

Σειρά Α’ Ιταλίας

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 20ου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ρόμα και Αταλάντα. Σε αυτό το ζευγάρι η Ρόμα είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, αλλά αξίζει να δοθεί προσοχή στην άριστη φόρμα των μελλοντικών φιλοξενουμένων που μπήκαν στον αγώνα για την πρόκριση στη ζώνη του Europa League και γι’ αυτό πρέπει να αυξάνουν τακτικά το απόθεμά τους σε βαθμούς. Με τη σειρά τους οι “λύκοι” στα τέλη του 2017 δεν εντυπωσίαζαν, αν ο Di Francesco θα μπορέσει να φτιάξει το παιχνίδι της ομάδας του στο εγγύς μέλλον είναι μια μεγάλη ερώτηση.

Προς το παρόν τέταρτοι

Είναι προφανές ότι οι Ρόμα δεν είναι ακόμη σε θέση να ανταγωνιστεί με τη Νάπολι και την Γιουβέντους στον αγώνα για το Scudetto, οι «λύκοι» επικεντρώνονται στην πρόκριση στο top-3, όπου οι ανταγωνιστές των «τζαλορόσι» είναι Ίντερ και Λάτσιο. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια η πρωτευουσιάνικη ομάδα έχασε δύο φορές: από τη Τορίνο στο Coppa Italia και την Γιουβέντους στη Σέριε Α’ Ιταλίας, δύο αγώνες έληξαν με ισοπαλία: με Κιέβο και Σασουόλο, επίσης σημειώνεται μια νίκη επί Κάλιαρι 1:0.

Σε κίνηση

Τα τελευταία στατιστικά της Αταλάντα είναι σαφώς καλύτερά από αυτό ττης Ρόμα. Η ομάδα του Gasperini ήταν σε θέση να κερδίσει τρία παιχνίδια από τα τελευταία πέντε, με μία ισοπαλία με την Λάτσιο 3:3 και την ήττα 1:2 από την Κάλιαρι, η οποία έχει εκπλήξει πολύ. Η Αταλάντα σκόραρε στα τελευταία δέκα παιχνίδια στη σειρά, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «μαύρο-μπλε» στο περασμένο μεσοβδόμαδα κατάφερε να κερδίσει την Νάπολι στο Coppa Italia, στην έδρα του αντιπάλου.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα έχει μία από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος, αλλά οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είναι σε κακή κατάσταση, γεγονός που θα επηρεάσει σίγουρα το αποτέλεσμα του επερχόμενου παιχνιδιού. Η Αταλάντα έχει μια ισχυρή επίθεση, σκοράρει τακτικά στην πύλη των αντιπάλων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αταλάντα θα σκοράρει με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *