The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Аталанта-22.04

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Η Πέμπτη θα σας ευχαριστήσει με δύο αγώνες της Serie A, οι ειδικοί μας αποφάσισαν να προετοιμάσουν την αποκλειστική πρόβλεψή τους για τον αγώνα Ρόμα – Αταλάντα, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον 32ο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι «λύκοι» δεν διεκδικεί πλέον την κορυφή-4

Η Ρόμα πιθανότατα έθεσαν ως στόχο να περάσει στους τέσσερις πρώτους της Serie A, αλλά οι πιθανότητες για αυτό είναι εξαιρετικά χαμηλές, ο σύλλογος είναι μόνο έβδομος στο πρωτάθλημα, 8 βαθμούς πίσω από το πρώτο κουαρτέτο. Ωστόσο υπάρχει δυνατότητα πρόκρισης στο Champions League μέσω του Europa League, αν και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους «λύκους» να νικήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ημιτελικούς. Τα πράγματα πάνε άσχημα στο πρωτάθλημα τον τελευταίο καιρό, με 3 ήττες σε πέντε παιχνίδια, και μόνο μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι Ρωμαίοι έχασαν 1:3 εκτός έδρας από την Τορίνο στον τελευταίο γύρο. Έξι παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση.

Οι Μπεργκαμάσκι είναι στη ζώνη του Champions League

Η Αταλάντα προσπαθεί να μην κατεβάσει το στοχευόμενο επίπεδο και να προκριθεί στο Champions League. Μέχρι στιγμής, όλα είναι σύμφωνα με το σχέδιο, οι Μπεργκαμάσκι καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στην κατάταξη. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κατάφερε να νικήσει τη Γιουβέντους 1:0, το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ruslan Malinovsky που βγήκε για αλλαγή. Η Αταλάντα μπορεί ακόμα να κερδίσει το τρόπαιο, γι’ αυτό πρέπει να νικήσει τη Γιουβέντους στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλλου. Μόνο ο Hatebur θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραύματος.

Προσωπικές συναντήσεις

Η Αταλάντα δεν έχει χάσει από τους «λύκους» σε έξι επίσημους αγώνες στη σειρά. Η συνάντηση του πρώτου γύρου τελείωσε με συντριπτική νίκη των Μπεργκαμάσκι με σκορ 4:1, οι γηπεδούχοι σημείωσαν όλα τα γκολ την τελευταία μισή ώρα του παιχνιδιού.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα παίζει πιο σταθερή τελευταία, αν και η Ρόμα μπορεί πάντα να πετύχει, ωστόσο οι «λύκοι» πρέπει να αγωνιστούν τουλάχιστον για την πρώτη εξάδα. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μάχη με αντεπιθέσεις. Το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,54 φαίνεται λογικό εδώ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *