The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Atalanta-27.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Stadio Olimpico, Ρώμη

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο τελικός αγώνας του δεύτερου γύρου της Σέριε Α’ Ιταλίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ Ρόμα και Αταλάντα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι η Αταλάντα βρίσκεται στο καλύτερο αγωνιστικό τόνο από τους «τζαλορόσι», επειδή οι Bergamasco έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν μερικούς επίσημους αγώνες, οι «μαύρο-μπλε» παίζουν ενεργά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπάρχει μια νίκη

Η Ρόμα με μεγάλη δυσκολία κέρδισε τρεις βαθμούς στον πρώτο γύρο της Σέριε Α’ Ιταλίας στο παιχνίδι εναντίον Τορίνο. Ο Dzeko σημείωσε το αποφασιστικό γκολ μόνο στο 89ο λεπτό της μονομαχίας από το ασίστ του Kluivert. Από τα πρώτα λεπτά στη βάση της Ρόμα βγήκαν ακόμη δύο νεοφερμένοι: Olsen και Pastore. Στην κατάταξη μετά τον πρώτο γύρο οι “λύκοι” βρίσκονται στην πέμπτη θέση.

Αποτελεσματική ομάδα

Η Αταλάντα τα περασμένα μεσοβδόμαδα έπαιξε εναντίον της Κοπεγχάγη στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξε ισοπαλία 0:0, αν και είχε τεράστιο αριθμό προσεγγίσεων στο στόχο, 12 χτυπήματα στο στόχο. Υπάρχουν παιχνίδια όταν η μπάλα, σαν μαγεμένη, δεν θέλει να μπαίνει στα δίχτυα, ήταν ακριβώς αυτή η περίπτωση. Η Ρόμα δεν είναι Κοπεγχάγη, είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου στην Ιταλία με ισχυρή γραμμή άμυνας, αλλά σίγουρα τα παιδιά του Gasperini τη Δευτέρα τουλάχιστον μία φορά, αλλά θα χτυπήσουν στην πύλη του Olsen.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα είναι καλή στην αρχή της σεζόν, στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ έμοιαζε με μία από τις ισχυρότερες ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι από τους γηπεδούχους όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση, και για τέσσερις ημέρες, οι οποίες υπήρχαν μεταξύ αγώνων κατά της Κοπεγχάγη και Ρόμα, οι “μαύρο-μπλε” κατά πάσα πιθανότητα κατάφεραν να ανακάμψουν. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο ατομικό σύνολο των φιλοξενουμένων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Αταλάντα είναι πάνω από 0,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *