The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

BERGAMO, ITALY - APRIL 18: Ruslan Malinovskyi of Atalanta BC celebrates after scoring their team's first goal during the Serie A match between Atalanta BC and Juventus at Gewiss Stadium on April 18, 2021 in Bergamo, Italy. Sporting stadiums around Italy remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022, 7:00 μ.μ.

Stadio Olimpico

Στις 5 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Serie A, θα παιχτεί συναρπαστικός αγώνας Ρόμα – Αταλάντα, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Οι «λύκοι» δεν σταματούν να πολεμούν

Η Ρόμα είναι έκτη στο πρωτάθλημα, αν και βασικός στόχος είναι να μπει στην πρώτη τετράδα, η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι 6 βαθμοί. Οι πιθανότητες πρόκρισης στο Champions League είναι μικρές, αλλά παραμένουν. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο διέκοψαν σερί τριών ισοπαλιών, επικρατώντας εκτός έδρας της Λα Σπέτσια με σκορ 1:0. Η νίκη κερδήθηκε πολύ δύσκολα, καθώς το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 90 + 9 λεπτά από το σημείο του πέναλτι, ενώ οι Ρωμαίοι ήταν το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου στην πλειοψηφία. Φυσικά, οι «λύκοι» στερούνται σταθερότητας, αλλά το παιχνίδι της ομάδας δείχνει ελκυστικό. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν.

Οι Μπεργκαμάσκι χρειάζονται θέση στην πρώτη τετράδα

Η Αταλάντα είχε πρόσφατα ένα καταστροφικό πέρασμα στη Serie A με ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Στον τελευταίο γύρο οι Μπεργκαμάσκι μπόρεσαν τελικά να κερδίσουν εντός έδρας εναντίον της Σαμπντόρια 4:0. Ο σύλλογος είναι πέμπτος στο πρωτάθλημα, 3 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Υπάρχει ακόμα ευκαιρία πρόκρισης στο Champions League μέσω του Europa League, αλλά μόνο εάν κερδίσουν στο τουρνουά όπου υπάρχουν πολλοί ισχυροί ανταγωνιστές. Ο Γκασπερίνι δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες σε αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ρόμα κέρδισε απρόσμενα με σιγουριά τον αντίπαλο εντός έδρας με σκορ 4:1, οι «λύκοι» έκαναν πολλά σε εκείνο το παιχνίδι, ειδικά με τη μετατροπή των ευκαιριών.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν δύο άμεσοι ανταγωνιστές, η μάχη θα είναι πολύ σκληρή, γιατί πρέπει να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις φαβορί εδώ και δεν το τόλμησαν ούτε οι φορείς στοιχημάτων. Η κλασική μάχη δύο επιθετικών ομάδων με αντεπιθέσεις, οπότε θα πρέπει να περιμένετε παραγωγικό παιχνίδι. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 γκολ με απόδοση 2,28.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *