The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Roma-Inter-26.08

Σέριε A’ Ιταλίας

Στάδιο Ολίμπικο, Ρώμη

Ημερομηνία αγώνα:  26/08/2017 09:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας

Στο δεύτερο γύρο της Σέριε A’ Ιταλίας η Ρόμα εντός έδρας θα φιλοξένει την θα πάρει. Αυτή η αναμέτρηση μπορεί να ονομαστεί με ασφάλεια ο αγώνας της περιοδεία. Επιπλέον, ο επερχόμενος αγώνας έχει πολύ ενδιαφέροντες βασικούς λόγους, αφού ακόμη την περασμένη σεζόν ο Σπαλέτι προπονούσε τη ρωμαϊκή ομάδα και σε στην τρέχουσα σεζόν αυτός ο allenatore θα είναι επικεφαλής των «μαύρο-μπλε».

Ήττες πριν την έναρξη

Πριν από την επίσημη έναρξη της σεζόν η Ρόμα έπαιξε ένα φιλικό αγώνα, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα. Στα τέσσερα τελευταία φιλικά οι «λύκοι» έχασαν τρεις φορές από τη Θέλτα, Σεβίλλη και Γιουβέντους στη διαδικασία των πέναλτι με μια νίκη επί της Τότεναμ με σκορ 3:2. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Ιταλίας η Ρόμα κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την Αταλάντα με αποτέλεσμα 1:0. Ο Di Francesco, νέος προπονητής της Ρόμα, πήρε την πρώτη του νίκη στο πόστο.

Η πρώτη νίκη του Σπαλέτι

Ο Σπαλέτι και η ομάδα του, επίσης, στον πρώτο γύρο της Σέριε A’ Ιταλίας κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο, τη Φιορεντίνα. Η Ίντερ ξεκίνησε πολύ δυναμικά στον αγώνα, έως 15ο λεπτό οδηγούσε στο σκορ 2:0. Αλλά οι «βιολέτες» τώρα δεν είναι ίδιες με τη Ρόμα και Ίντερ, αυτή η ομάδα πούλησε εκτός σεζόν έναν αριθμό των ηγετών της, για να επιστρέψει στους αγωνιστές για τη θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα οι Φλωρεντινοί θα χρειαστούν πολύ χρόνο.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα ήταν πάντα και παραμένει ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, ενώ η Ίντερ τους καλύτερους της αγώνες παίζει εντός έδρας. Οι «λύκοι» έχασαν τον Σαλάχ και τον Ρούντιγκερ, αλλά αγόρασαν το Pellegrini και Dufrel, έτσι υπάρχει ελπίδα ότι αυτή η ομάδα δεν θα είναι ασθενέστερη, και ο Di Francesco θα μπορέσει σταδιακά να βγάλει τα παιδιά από την ιταλική πρωτεύουσα σε ένα υψηλότερο επίπεδο από ό, τι ήταν με το Σπαλέτι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *