The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Ίντερ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Интер-10.01b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2020, 1:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Ρώμη. Στάδιο “Olimpico”

Ο κεντρικός αγώνας του δέκατου έβδομου γύρου της Serie A μεταξύ Ρόμα και Ίντερ θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα.

Ρόμα

Η Ρόμα παίζει αυτή τη σεζόν σε υψηλό επίπεδο, καταλαμβάνοντας πολύ άξια τρίτη θέση με 33 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων 35:24. Τον περασμένο μήνα οι τζαλορόσι διακρίθηκαν για θεαματικές νίκες 3:1 εναντίον της Τορίνο, 3:2 επί της Κάλιαρι, 1:0 επί της Σαμπντόρια και 3:1 επί της Κροτόνε, καθώς σημείωσαν ήττα 1:4 από την Αταλάντα.

Ίντερ

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Ίντερ νίκησε τη Νάπολι (1:0), τη Σπέτσια (2:1), τη Βερόνα (2:1) και την Κροτόνε (6:2), αλλά την παραμονή σημείωσε απροσδόκητη ήττα 1:2 από τη Σαμπντόρια. Ωστόσο, οι νερατζούρι εξακολουθούν να αγωνίζονται για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Έχοντας κερδίσει 36 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 41:21, βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, ο μετωπικός αγώνας των ηγετών θα αποδειχθεί πολύ διασκεδαστικός και πλούσιος σε γκολ. Ωστόσο, η επίθεση τόσο της Ρόμα όσο και της Ίντερ λειτουργεί πέρα απ’ το δέοντος, αλλά η άμυνά τους δεν είναι και τόσο καλή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *