The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Ίντερ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Интер-19.07b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες του 34ου γύρου της Σέριε A Ιταλίας η πρωτευουσιάνικη Ρόμα θα φιλοξενήσει την Ίντερ. Ο ιστότοπός μας έχει ετοιμάσει τη δική του εκδοχή της πρόβλεψης για αυτήν τη μάχη.

Οι λύκοι προσπαθούν να βγάλουν δυνατό φινίρισμα

Η Ρόμα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των οπαδών της, ο σύλλογος είναι πολύ πίσω από την κορυφή-4 και πάνω από την πέμπτη θέση δεν θα ανέβει. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλα είναι δικαιολογημένα, οι “λύκοι” δεν έχουν δείξει ποδόσφαιρο στο επίπεδο του Champions League αυτή τη σεζόν, μένοντας πίσω από τους τέσσερις πρώτους στη σταθερότητα. Τώρα το κλαμπ έχει τρεις νίκες, αν και οι αντίπαλοι δεν ήταν οι ισχυρότεροι. Δύο ανταγωνιστές Νάπολι και Μίλαν είναι προς το παρόν πίσω 4 βαθμούς. Οι Ρόμα είναι το είδος της ομάδας που μπορεί να παρασυρθεί από την επίθεση, ακόμη και οι μεσαίες ομάδες έχουν πιάσει τους λύκους πολλές φορές. Οι παίκτες του Paulo Fonseca εξακολουθούν να παίζουν στο Europa League, όπου θα έχουν συνάντηση στους 16 εναντίον της Σεβίλλης.

Η Ίντερ αγωνίζεται σκληρά για δεύτερη θέση

Από την Ίντερ περίμεναν επίσης ένα πιο σταθερό και υψηλής ποιότητας παιχνίδι, μετά την επανεκκίνηση οι «μπλε-μαύροι» είναι πολύ απρόβλεπτοι. Οι Μιλανέζοι έχουν χάσει πολλούς πόντους, αλλά ταυτόχρονα είναι δεύτεροι στη Σέριε Α. Μόνο 6 βαθμοί πίσω από την κορυφαία Γιουβέντους, αλλά εδώ πρέπει να κοιτάζουν πίσω περισσότερα, η Αταλάντα είναι μόνο ένα βαθμό πίσω, ενώ η Λάτσιο είναι δύο βαθμούς πίσω. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Antonio Conte δεν άφησαν καμία ευκαιρία για το αουτσάιντερ SPAL 4:0. Η Ίντερ αδυνατεί να αγωνιστεί για τον τίτλο, καθώς η διαφορά είναι σημαντική, ο κύριος αγώνας θα είναι ακριβώς για τη δεύτερη θέση. Επίσης, μην ξεχάσετε το Europa League, όπου θα παίξουν στους 16 εναντίον Χετάφε.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν ενδιαφέρουσες στατιστικές αναμετρήσεων, οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες έληξαν με ισοπαλία. Ο πρώτος γύρος δεν έφερε γκολ καθόλου 0:0.

Πρόβλεψη

Αρχικά, οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν ίσες, αλλά τώρα η Ίντερ είναι ένα μικρό φαβορί. Απλώς σημειώστε ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση που μπορεί να αποτύχουν. Πιστεύουμε επίσης ότι οι Μιλανέζοι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας εδώ, αλλά προτιμούμε να ποντάρουμε στο στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *