The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Έμπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-Roma-Empoli-11.03

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico, Ρώμη

Τη Δευτέρα βράδυ, 11 Μαρτίου, στη Ρώμη, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας του 27ου γύρου του ιταλικού πρωταθλήματος, στον οποίο η τοπική Ρόμα θα φιλοξενεί την Έμπολι. Αυτές είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες, οπότε δεν τίθεται λόγος για «ίσο παιχνίδι».

Προς το παρόν χωρίς νίκες

Επί του παρόντος η Ρόμα είναι μόνο η 5η ομάδα της Serie A, αν και τίποτα δεν χάθηκε ακόμα (η ομάδα μπορεί να μπει άνετα στη ζώνη του Champions League). Συνολικά για 26 γύρους η ενδεκάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο σημείωσε έξι ήττες, ενώ εντός έδρας επιτράπηκε μόνο μία ήττα – 0:2 από τη SPAL. Και μάλιστα, μπροστά στους οπαδούς τους, οι Ρωμαίοι κέρδισαν 6 φορές και έπαιξαν ισοπαλία με τη Μίλαν (1:1) στους τελευταίους 7 αγώνες. Ωστόσο, τώρα οι «λύκοι» έχουν μια απολύτως ανεπιτυχή περίοδο, διότι μέσα σε μια εβδομάδα η ομάδα έχασε συντριπτικά δύο φορές – 3:1 από τη Λάτσιο και 3:1 (μετά την παράταση) από την Πόρτο. Ήττα από την Πόρτο απόκλεισε τη Ρόμα από το Champions League.

Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο σ’ αυτή την ομάδα

Ταυτόχρονα, η Έμπολι στην τρέχουσα σεζόν προς το παρόν εκτελεί πλήρως το καθήκον της, αφού η ομάδα βρίσκεται στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά (δηλαδή έξω από τη ζώνη υποβιβασμού). Η απόσταση προς τη ζώνη υποβιβασμού αποτελεί τέσσερις βαθμούς – 22 έναντι 18 της Μπολόνια. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε 26 αγώνες η ενδεκάδα του Τζουζέππε Γιακίνι κέρδισε μόνο 5 φορές, και ποτέ εκτός έδρας. Εκτός έδρας σε όλη τη σεζόν οι «μπλε» κατάφεραν να παίξουν τέσσερις φορές ισοπαλία και έχασαν οχτώ φορές. Τώρα η ομάδα γενικώς χάνει πάρα πολύ – η διαφορά τερμάτων είναι 6:2 στους δύο τελευταίους αγώνες.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα είναι απόλυτα ανώτερη από την Έμπολι από κάθε άποψη, ειδικά αφού οι φιλοξενούμενοι δεν ξέρουν καθόλου να παίξουν εκτός έδρας. Στην ουσία είναι καλή ευκαιρία για τους Ρωμαίους να επανορθώσουν μπροστά στους οπαδούς τους. Οπότε από το πρώτο λεπτό θα συντρίβουν τους αντιπάλους τους και είναι απίθανο να χάσουν τους τρεις βαθμούς τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Ρόμα με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *