The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρόμα εναντίον Άγιαξ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рома-Аякс-15.04

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadio Olimpico

Την Πέμπτη θα καθοριστούν όλοι οι φιναλίστ των ημιτελικών του Europa League, αν και σε πολλά ζευγάρια σχεδόν όλα έχουν ήδη αποφασιστεί. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ρόμα εναντίον Άγιαξ, εδώ οι Ολλανδοί θα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Οι «λύκοι» πρέπει πραγματικά να κερδίσουν το τουρνουά

Η Ρόμα παίζει εξαιρετικά ασταθής αυτή τη σεζόν, ο σύλλογος είναι μόνο έβδομος στη Serie A, 7 βαθμούς πίσω από το πρώτο κουαρτέτο. Δηλαδή, οι πιθανότητες συμμετοχής στο Champions League είναι εξαιρετικά χαμηλές. Σε ένα τέτοιο σενάριο το Europa League αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς η νίκη στο τουρνουά δεν είναι μόνο ένα τρόπαιο, αλλά απλώς ένα εισιτήριο για το Champions League. Τέτοιες δυνατές ομάδες όπως η Μπράγκα και ο Σαχτάρ Ντόνετσκ έφτασαν στα πλέι οφ. Έξι παίκτες της Ρόμα δεν βοηθήσουν την ομάδα σε αυτήν τη συνάντηση.

Η Άγιαξ πάντα θέλει να νικήσει

Οι παίκτες του Άμστερνταμ κατάφεραν να παίξουν στο Champions League αυτή τη σεζόν, αλλά έχασαν τη μάχη για τη δεύτερη θέση στην φάση των ομίλων από την Αταλάντα. Ήδη στα πλέι-οφ του Europa League η Άγιαξ νίκησε σίγουρα τους Λιλ και Young Boys. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην εγχώρια αρένα, όπου η ομάδα προηγείται με 11 βαθμούς και έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι. Η Άγιαξ θέλει απλώς να κερδίσει ένα τρόπαιο, το εισιτήριο για το Champions League η ομάδα θα κερδίσει μέσω του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο σύλλογος έχει έξι παίκτες που δεν θα παίξουν για διάφορους λόγους.

Η πρώτη συνάντηση

Η συνάντηση στο Άμστερνταμ πραγματοποιήθηκε με το πλεονέκτημα της Άγιαξ, αν και η Ρόμα φαινόταν καλή με δεύτερο αριθμό. Η Άγιαξ κατάφερε να ανοίξει σκορ στο 39ο λεπτό χάρη στις προσπάθειες του Klassen. Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα, αλλά ο Τάντιτς έχασε το πέναλτι, χτυπώντας στο κέντρο, όπου παρέμεινε ο τερματοφύλακας. Σε μόλις τέσσερα λεπτά οι Ρωμαίοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και στο 87ο λεπτό ο Ιμπάνεζ άρπαξε τη νίκη για τη Ρόμα – 2:1. Το σκορ δεν ήταν εντελώς ανάλογος με το παιχνίδι, η Άγιαξ έπρεπε να πραγματοποιήσει τις πιθανότητές της.

Πρόβλεψη

Θα συμφωνήσουμε με τους φορείς στοιχημάτων ότι είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε το φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Η Ρόμα έχει πλεονέκτημα και μπορεί να παίξει σύμφωνα με το σκορ, αν και δεν είναι καλή ιδέα να πάει σε αμυντική θέση. Εάν η Άγιαξ έχει ανεβασμένο ηθικό, μπορεί να σκοράρει πολλά. Περιμένουμε μια παραγωγική μάχη από τους αντιπάλους και ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *