The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Τουρκία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Россия-Турция-11.10b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Ζ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Μόσχα. Στάδιο VTB Arena

Στις 11 Οκτωβρίου η Ρωσία και η Τουρκία θα παίξουν τον αγώνα του League of Nations.

Οι Ρώσοι μπορούν να κερδίσουν την πρώτη θέση

Η ρωσική εθνική ομάδα ξεκίνησε έντονα στο League of Nations, νικώντας τη Σερβία εντός έδρας 3:1 και εκτός Ουγγαρίας – 3:2. Οι παίκτες του Στανισλάβ Τσερτσέσοφ ηγούνται στο κουαρτέτο τους και είναι οι κύριοι υποψήφιοι για πρόκριση. Οι Ρώσοι έχασαν τον τελευταίο φιλικό αγώνα εντός έδρας από τους Σουηδούς 1:2, το μόνο γκολ της ομάδας είχε σκοράρει ο Σομπόλεφ ήδη στην παράταση. Σε εκείνο το παιχνίδι η εθνική Ρωσίας είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, και πιο συχνά ήταν στο τέρμα, αλλά ο αντίπαλος χρησιμοποίησε τις ευκαιρίες του πιο αποτελεσματικά. Η παρουσία των θαυμαστών στις κερκίδες πρέπει να βοηθήσει να επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα.

Απρόβλεπτοι Τούρκοι

Η εθνική Τουρκίας έχασε απροσδόκητα στον πρώτο γύρο από τους Ούγγρους εντός έδρας 0:1. Απέτυχαν επίσης να σκοράρουν στο δεύτερο παιχνίδι, λευκή ισοπαλία ενάντια στη Σερβία. Μετά από δύο γύρους η ομάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον όμιλό της. Αξίζει να προσέξετε τον τελευταίο φιλικό αγώνα, όπου οι Τούρκοι άντεξαν εκτός έδρας εναντίον της γερμανικής εθνικής 3:3. Η Τουρκία έχει ισοφαρίσει τρεις φορές και την τελευταία φορά που το έκανε στην παράταση. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα είναι πολύ απρόβλεπτη, μπορεί να παίξει έναν υπέροχο αγώνα εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου ή να σκοντάψει με ένα προφανές αουτσάιντερ.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν και την περασμένη σεζόν στον ίδιο όμιλο του League of Nations, τότε οι Ρώσοι κατάφεραν δύο φορές να νικήσουν τον αντίπαλο 2:1 εκτός και 2:0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ο παράγοντας της εγχώριας αρένας καθιστά τους Ρώσους ένα μικρό φαβορί της συνάντησης. Ταυτόχρονα, η Τουρκία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, επειδή κατάφερε να αντισταθεί στη Γερμανία, και δεν έχασε από τους Γάλλους δύο φορές στα προκριματικά. Η συνάντηση θα είναι ενδιαφέρουσα, πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν τις πιθανότητες να σκοράρουν. Θεωρούμε λογικό να στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,49.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *