The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Σλοβακία: προγνωστικά για στοίχημα

Россия-Словакия-08.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – Όμιλος Η – 7 ήμερα αγωνιστικής από τις 10

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Καζάν. Στάδιο Ak Bars Arena

7 ήμερα αγωνιστικής του τρίτου προκριματικού γύρου για το Μουντιάλ 2022 θα διεξαχθεί στο Καζάν, όπου η εθνική ομάδα της Ρωσίας θα δοκιμάσει τη δύναμη των συναδέλφων της από τη Σλοβακία.

Ρωσία

Η Ρωσία έπαιξε τον Σεπτέμβριο σε καλό επίπεδο, κερδίζοντας το αουτσάιντερ την εθνική Κύπρου (2:0) και Μάλτας (2:0), ενώ σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Κροατία. Τον Μάρτιο τότε ακόμα οι παίκτες του Τσερτσέσοφ νίκησαν τη Σλοβενία ​​2:1 και έχασαν 1:2 από τη Σλοβακία. Ως αποτέλεσμα, η δεύτερη θέση με 13 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 10:4.

Σλοβακία

Η Σλοβακία εξακολουθεί να είναι η τρίτη, συνολικά  σημείωσε εννέα βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 7:5. Η ομάδα υπέστη τη μοναδική της ήττα στα προκριματικά από την Κροατία (0:1). Επιπλέον, αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι στη Μάλτα (2:2), τη Ρωσία (2:1), τη Σλοβενία ​​(1:1) και την Κύπρο (2:0).

Πρόβλεψη

Τα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι Ρώσοι, υπέρ των οποίων δεν είναι μόνο υψηλότερο επίπεδο ερμηνευτών, αλλά και ο παράγοντας έδρας. Αν και δεν θα υποτιμούσα τη Σλοβακία, επειδή μπορεί κιόλας να φτάσει στην ισοπαλία ή να χάσει σε έναν άξιο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρωσίας με ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *