The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Σκωτία: πρόβλεψη για τον αγώνα 10 Οκτωβρίου 2019

Россия-Шотландия-10.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος Θ – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λουζνικί

Στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί  ο αγώνας του 7ου γύρου του Euro 2020 των εθνικών ομάδων της Ρωσίας και της Σκωτίας στο στάδιο Λουζνικί (Μόσχα). Έναρξη της συνάντησης στις 9:45 μμ.

Ρωσία

Η εθνική Ρωσίας σχεδόν εξασφάλισε συμμετοχή στο τελικό στάδιο του Euro, η ομάδα έδωσε μια σειρά από 5 συνεχόμενες νίκες και είναι 8 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή. Παρόλο που έχει ακόμα να παίξει άλλες 4 συναντήσεις, φαίνεται απίθανο ότι κάποιος από τους διώκτες θα είναι σε θέση να αποδείξει το 100% αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι ίδιοι οι Ρώσοι ανέβασαν ρυθμούς, η ομάδα βασανίστηκε μόνο στην τελευταία συνάντηση με το Καζακστάν (1:0). Οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να σημειώσουν το νικηφόρο γκολ μόνο στο 89ο λεπτό, συνέβαλε ο Fernandez. Μετά από 6 αγώνες η εθνική Ρωσίας με 15 βαθμούς καταλαμβάνει τη 2η θέση στον όμιλο Θ με διαφορά τερμάτων 18:4.

Σκωτία

Οι Σκωτσέζοι, στην πραγματικότητα, αποχαιρέτησαν τις ελπίδες να κερδίσουν εισιτήριο στον επόμενο γύρο, η ομάδα μπορεί να κατηγορήσει μόνο τον εαυτό της, αφού η εθνική αυτή στα προκριματικά κατάφερε να νικήσει μόνο τα αουτσάιντερ Σαν Μαρίνο 2:0 και την Κύπρο 1:2. Τώρα η Σκωτία έχει μια σειρά από τρεις συνεχόμενες ήττες και πολύ χάλια διάθεση. Στον προηγούμενο γύρο οι παίκτες έχασαν μόλις 1:2 από τη Ρωσία. Το τελευταίο παιχνίδι με το Βέλγιο έληξε με συντριπτική ήττα 0:4. Έτσι, ο “στρατός του ταρτάν” είναι σχεδόν νικημένος, οι Σκωτσέζοι κατέχουν την 5η θέση στον όμιλο, έχοντας κερδίσει μόνο 6 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5:13.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ρωσίας είναι εν κινήσει, η ομάδα είναι ισορροπημένη και σε κάθε αγώνα δείχνει το 100% αποτέλεσμα. Η Σκωτία απέτυχε σ’ αυτά τα προκριματικά και σχεδόν δεν ονειρεύεται το Euro, αφού μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει την ομάδα. Στο παιχνίδι του 7ου γύρου οι Ρώσοι θα κερδίσουν, οι παίκτες είναι με το ένα πόδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το ηθικό της ομάδας είναι σε υψηλό επίπεδο, καθώς και η στήριξη των κερκίδων θα εξασφαλίσουν στην ομάδα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Εθνική Ρωσίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *