The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Νέα Ζηλανδία: ανακοίνωση και πρόβλεψη

Russia-NewZealand-17.06 (1)

Κύπελλο Συνομοσπονδιών FIFA

Προτεινόμενο ποντάρισμα: γηπεδούχοι – 1,5 με απόδοση 2,00

Η κλήρωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών έχει αποφασίσει έτσι ώστε ο εναρκτήριος αγώνας η εθνική Ρωσίας θα παίξει με το κύριο αουτσάιντερ του τουρνουά, τη ομάδα της Νέας Ζηλανδίας. Δηλαδή, τίποτα δεν πρέπει να χαλάσει στους  Ρώσους τη πολυαναμενόμενη γιορτή. Κανείς δεν θα ήταν ευτυχής αν, μετά από μια τέτοια δαπανηρή προετοιμασία για το τουρνουά, η εθνική Ρωσίας ντροπιαστεί και δεν θα είναι σε θέση να κερδίσει έναν τόσο μέτριο αντίπαλο. Προβλέπω σαρωτική νίκη της ομάδας του Τσερτσέσοφ, και τώρα περισσότερες επεξηγήσεις.

Για τη Νέα Ζηλανδία αυτό το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα είναι το τέταρτο. Οι προηγούμενες προσπάθειες να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα έμειναν χωρίς επιτυχία – ούτε μία νίκη, καμία πρόκριση από τον όμιλο, 8 ήττες με συνολικό σκορ 2:24 και λευκή ισοπαλία με το Ιράκ, που δεν συμπεριλαμβάνεται στην ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 7 από 8 ήττες ήταν μεγάλες, σε κάθε περίπτωση η Νέα Ζηλανδία έχανε τουλάχιστον 2 στόχους.

Έτσι, η προηγούμενη συμμετοχή στο ΚΣ χρονολογείται από το 2009, όταν η Νέα Ζηλανδία καταστροφικά έχασε από την Ισπανία (0:5, και οι Ισπανοί σκόραραν 4 γκολ έως το 24ο λεπτό, στη συνέχεια αποφάσισαν να λυπηθούν τους φουκαράδες), ηττήθηκε από την εθνική της Νότιας Αφρικής (0:2) και ικανοποιήθηκε με ισοπαλία με το Ιράκ, άλλο αουτσάιντερ του ομίλου. Το 2013 η Νέα Ζηλανδία δεν προκρίθηκε καθόλου στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αφήνοντας να περάσει η εθνική της Ταϊτής…

Με λίγα λόγια, το επίπεδο της ομάδας είναι σαφές. Οι μισοί από τη σύνθεση είναι οι εκπρόσωποι του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, και οι λεγεωνάριοι είναι κυρίως από τις μέτριες ομάδες. Τολμώ να πω ότι οι παίκτες πραγματικά υψηλού επιπέδου στη σύνθεση είναι μόλις δύο – ο Βουντ και ο Σμιτ, οι οποίοι πέρασαν πολλές σεζόν στο πρωτάθλημα. Ακόμα υπάρχει ο Ριντ, ο αρχηγός της ομάδας και το κύριο αστέρι, αλλά ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ δεν πήγε στο ΚΣ λόγω τραυματισμού.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ΚΣ τα παιδιά έπαιξαν 2 φιλικά: στεγνά έχασαν από τη Λευκορωσία και τη Βόρεια Ιρλανδία, οι οποίες έβγαλαν καθόλου ισχυρότερες συνθέσεις. Μπορείτε ακόμα να θυμηθείτε τα play-offs για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με το Μεξικό, όταν η Νέα Ζηλανδία έφαγε 9 γκολ στα 180 λεπτά του αγωνιστικού χρόνου. Κατά τα τελευταία 4 χρόνια η εθνική της Νέας Ζηλανδίας έχει κερδίσει μόνο 1 φιλικό αγώνα εναντίον Ομάν, παρότι συναντήθηκε με τις ομάδες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, την Ταϊλάνδη, την Κίνα, το Ουζμπεκιστάν και τη Μιανμάρ…

Μπορείτε να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με την εθνική Ρωσίας, αλλά έναν τέτοιο αντίπαλο θα το νικήσει χάρη στην αριστεία στην τάξη και την υψηλή συγκέντρωση (όπως και να ‘χει δεν μπορεί να απογοητεύσει τους οπαδούς, και χωρίς τη νίκη σε αυτό το ματς δεν θα βγει από τον όμιλο). Προσωπικά εμένα μου άρεσε η ομάδα του Τσερτσέσοφ στο φιλικό αγώνα κατά της Ουγγαρίας: εμφανίστηκε υψηλή πίεση, αυξήθηκαν οι ταχύτητες, κρατούσαν καλά την μπάλα. Και στο φόντο των Χιλιανών φαινόταν καλή. Νομίζω ότι στο εγχώριο Κύπελλο Συνομοσπονδιών τα παιδιά δεν θα αποτύχουν.

Ναι, υπάρχουν προβλήματα με τη σύνθεση, αλλά υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν – σε καλή φόρμα είναι ο Σμόλοφ, υπάρχει ο Bukharov, Poloz, Golovin. Η πρόβλεψή μου: η Ρωσία θα κερδίσει στο εναρκτήριο ματς τουλάχιστον 2 γκολ. Ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ αδύναμος, και οι ίδιοι έχουν βελτιωθεί τελευταία. Επιπλέον, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών φημίζεται να είναι πολύ προβλέψιμο: το 2013 πέρασε χωρίς αισθήσεις, όλα τα προφανή φαβορί (1,45 και κάτω) κέρδισαν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *