The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Μάλτα: προγνωστικά για στοίχημα

Россия-Болгария-05.06

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022– Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Otkrytie Bank Arena

Η εθνική ομάδα της Ρωσίας παίζει στον όμιλο που παίζει τα παιχνίδια της στους προκριματικούς γύρους την πρώτη ημέρα. Έτσι την Τρίτη θα κλείσει το τρέχον «παράθυρο». Ο τελευταίος αντίπαλος του Σεπτεμβρίου θα είναι η εθνική ομάδα της Μάλτας και το καθήκον είναι προφανές, απλά πρέπει να κερδίσει στο Otkrytie Arena στη Μόσχα. Έχει η ομάδα ακόμα τη δύναμη να το κάνει αυτό;

Η Ρωσία, μετά τον πρώτο βαθμό με το Κάρπιν, κέρδισε και την πρώτη νίκη

Η ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει προκαλέσει αίσθηση με τον σημερινό τεχνικό. Ο Βαλέρι έκανε το ντεμπούτο του στη Μόσχα, αλλά στο Στάδιο Luzhniki κατάφερε να καταγράψει μόνο ισοπαλία με την Κροατία. Από τη μία πλευρά, κέρδισαν ένα βαθμό εκεί όπου δεν θεωρήθηκαν το φαβορί, δεν έχασαν από την ασημένια πρωταθλήτρια του κόσμου. Από την άλλη, το 0-0 εντός έδρας είναι πιο επωφελές για τον άμεσο ανταγωνιστή όταν πρόκειται για μάχη για την 1η θέση. Μέτα έγινε ταξίδι στην Κύπρο και μια αρκετά άνετη νίκη. Αυτή τη φορά ο Σμόλοφ βγήκε στη βάση και από τις πάσες του οι Γιερόχιν και Ζεμαλετντίνοφ σκόραραν στην αρχή κάθε ημιχρόνου. Αλλά το γεγονός ότι η ομάδα «βούλιαξε» στο τέλος δεν μπορεί παρά να είναι ανησυχητικό.

Η Μάλτα μπορεί να εκπλήξει σοβαρά

Είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, αλλά ήδη δείχνει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τις πιθανότητες που θα της δοθούν. Πέρυσι οι παίκτες του Ντένις Μάντζι είχαν σερί 7 αγώνων χωρίς ήττες. Ναι, από αγώνες στο Πρωτάθλημα Εθνών και φιλικούς αγώνες, κι όμως. Επιπλέον, ήδη σε αυτήν την επιλογή, οι Μαλτέζοι κατάφεραν να κερδίσουν σημαντικούς για τον εαυτό τους 4 βαθμούς. Αρχικά, μέχρι το 19ο λεπτό είχαν προβάδισμα 2-0 εκτός έδρας με τη Σλοβακία, αλλά τελικά κατέληξε ισοπαλία. Ο φθινοπωρινός γύρος ξεκίνησε με την ήττα της Κύπρου. Ναι, σε αυτό το «νησιώτικο ντέρμπι» πολλά αποφασίστηκαν με την απομάκρυνση του Σωτηρίου στο 40ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άρχισαν να σκοράρουν ήδη σε μορφή 11 vs 10. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το Σάββατο στη Σλοβενία η εθνική Μάλτας φαινόταν αξιοπρεπές, αλλά παρόλα αυτά έχασε εκεί, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο τέλος του 1ου ημιχρόνου από το σημείο του πέναλτι από τον Λόβριτς. Μετά το διάλειμμα τα παιδιά του Μάντζι κατείχαν τη μπάλα ακόμη περισσότερο χρόνο, αλλά, δεν δημιούργησαν τίποτα.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Μάρτιο οι εθνικές έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Στο πρώτο ημίχρονο ο Τζιούμπα σκόραρε και έστειλε ασίστ στο Μάριο Φερνάντες. Στη συνέχεια, όμως, σκόραρε και η Μάλτα, και μόνο στο τέλος ο Σομπόλεφ κατέγραψε το 3-1.

Πρόβλεψη

Αυτός θα είναι ο 3ος αγώνας μέσα σε μία εβδομάδα και είναι δύσκολο να βρεθεί δύναμη για μια τέτοια έξαρση. Προτείνουμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,909.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *