The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Κύπρος: προγνωστικά για στοίχημα

Россия

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Κρεστόφσκι

Θα πρέπει να αντέξουμε μέχρι την Πέμπτη, ουσιαστικά χωρίς ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Αλλά τώρα θα αντικατασταθεί από μια πληθώρα συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής της εθνικής ομάδας της Ρωσίας. Οι παίκτες του Valery Karpin στο «Gazprom Arena» της Αγίας Πετρούπολης θα φιλοξενούν την εθνική Κύπρου. Όλα φαίνονται να είναι προφανή στο ζευγάρι, αλλά μήπως οι Ρώσοι θα κάνουν κάνα λυπηρό λάθος; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 11 Νοεμβρίου 2021.

Η Ρωσία πλησιάζει στο τελευταίο «παράθυρο» ως ηγέτης του ομίλου

Η εθνική Ρωσίας μετά το Euro άλλαξε τεχνικό. Η καλοκαιρινή αποτυχία του Stanislav Cherchesov δεν συγχωρήθηκε πια. Αντικαταστάθηκε από τον Valery Karpin, από τον οποίο περίμεναν όχι μόνο αποτελέσματα, αλλά και ποιοτικές αλλαγές ως προς το μοτίβο του παιχνιδιού και την τακτική. Ίσως, οι Ρώσοι να μην παίζουν με τόλμη και αυτοπεποίθηση όσο θα ήθελαν στην διοίκηση. Και μερικές φορές απλώς είχαν την τύχη. Αλλά υπάρχει μια βασική πτυχή: το φθινόπωρο, αφού έκανε ντεμπούτο εντός έδρας 0-0 με τους Κροάτες, η εθνική ομάδα κέρδισε 4 αγώνες. Η Κροατία δεν μπόρεσε να το αποδείξει αυτό και ήδη έμεινε πίσω. Οπότε μένει να μην χάσουν στο Ζάγκρεμπ, αλλά πρώτα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουν λάθος στη Βόρεια Παλμύρα.

Η Κύπρος απέτυχε στην τρέχουσα κλήρωση

Οι «νησιώτες» δεν στερούνται φιλοδοξίες να μπουν επιτέλους στη μεγάλη διοργάνωση. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Σε 8 αγώνες που παίχτηκαν, αυτή η ομάδα σημείωσε μόνο 5 βαθμούς. Και την πλειοψηφία στο ξεκίνημα της επιλογής, τον Μάρτιο, όταν οι Κύπριοι κατάφεραν να αντέξουν το 0-0 εντός έδρας με τη Σλοβακία και μάλιστα κέρδισαν τη Σλοβενία  με γκολ του Πίττα. Αλλά το φθινόπωρο σημειώθηκαν 4 ήττες στη σειρά, όλες στεγνές, και από ένα άλλο αουτσάιντερ του ομίλου, τη Μάλτα. Στην έδρα τους υπήρχαν πιθανότητες να πάρουν εκδίκηση για αυτό το «νησιώτικο ντέρμπι» και να εγγυηθούν τουλάχιστον όχι την τελευταία θέση σε αυτόν τον όμιλο. Όμως, έχοντας δύο φορές προβάδισμα στο σκορ, οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν αυτό το πλεονέκτημα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι Μαλτέζοι κατάφεραν να καταγράψουν το τελικό 2-2 ήδη στο 98ο λεπτό, στην τελευταία τους επίθεση.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρωσία έπαιξε 5 αγώνες με την Κύπρο. Και δέχτηκε γκολ μόνο σε έναν από αυτούς, ο οποίος έληξε με ισοπαλία 1-1. Οι υπόλοιπες 4 συναντήσεις έφεραν νίκες. Και το Σεπτέμβριο, ήδη υπό τον Κάρπιν, οι Ρώσοι σημείωσαν 2 αναπάντητα γκολ εκτός έδρας. Βέβαια επικρίθηκαν πολύ για το τέλος…

Πρόβλεψη

Γιατί να μην επαναλάβουν εντός έδρας, τουλάχιστον, το αποτέλεσμα της προηγούμενης συνάντησης εκτός έδρας; Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Ρωσίας ξανά με χάντικαπ -1,5 (απόδοση 1,78).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *