The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρωσία εναντίον Αίγυπτος: πρόβλεψη για τον αγώνα

Russia-Egypt-19.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική Ρωσίας ως οικοδέσποινα του τουρνουά ξεκινά τον δεύτερο γύρο της φάσης των ομίλων με τον αγώνα εναντίον της εθνικής Αιγύπτου. Οι Ρώσοι θεωρούνται ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι στο επερχόμενο αγώνα ο Σαλάχ αναμένεται στην αρχική ενδεκάδα, επιπλέον, η ίδια η αιγυπτιακή ομάδα φαινόταν αρκετά καλά στο ματς με την Ουρουγουάη, στους Αφρικανούς δεν έφτασε πολύ λίγο για να κερδίσουν ένα βαθμό στον αγώνα με το φαβορί του ομίλου Α.

Ωραίο ματς

Η ρωσική εθνική ομάδα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο φαινόταν αδύναμη, αλλά στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας οι «αετοί» έχουν δείξει υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, το οποίο μετατράπηκε σε 5:0. Είναι σαφές ότι οι Άραβες είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά, αλλά το 5:0 είναι ο λογαριασμός, που σε αυτό το επίπεδο σπανίζει. Ωστόσο, δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, καθώς και το γεγονός ότι η Αίγυπτος έχασε στον πρώτο γύρο, στρατηγικά οι Ρώσοι μπορούν να βολευτούν και με την ισοπαλία.

Μόνο νίκη

Η εθνική Ρωσίας πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχανε γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά η Σαουδική Αραβία δεν έχει καν τόσο ισχυρό επιθετικό σαν το Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θα είναι τελικά σε θέση να παίξει τον πρώτο του αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η στήριξη του “Φαραώ” στην εθνική ομάδα δεν είναι τόσο δυνατή όσο στο κλαμπ, αλλά αυτός ο ποδοσφαιριστής μπορεί και μόνος του να δημιουργήσει ευκαιρία για σκορ.

Πρόβλεψη

Η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο της εθνικής Ρωσίας, η ομάδα του Τσερτσέσοφ έχανε σχεδόν από όλους τους αντιπάλους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι πιθανό ότι θα χάσει και στο επερχόμενο παιχνίδι. Γι’ αυτό υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, μία από τις οποίες είναι αναμφισβήτητα η εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μοχάμεντ Σαλάχ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Η Αίγυπτος θα σκοράρει με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *