The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρουχ Μπρεστ εναντίον Γκοροντέγια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РухБрест-Городея-02.05b

Πρωτάθλημα της Λευκορωσίας

Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ομάδα που κάνει το ντεμπούτο της στην Πρέμιερ Λιγκ και η μεσαία ομάδα της ελίτ της Πρέμιερ Λιγκ Λευκορωσάις καταφέρνουν να κερδίζει σταθερά βαθμούς. Και οι δύο ομάδες διακρίνονται από αξιόπιστο αμυντικό παιχνίδι και χαμηλές επιδόσεις. Θα καταφέρει κάποιος από τους αντιπάλους να διορθώσει την κατάσταση στον επερχόμενο αγώνα;

Ρουχ Μπρεστ

Στον τελευταίο γύρο η Ρουχ έβαλε ένα άλλο βαθμό στον κουμπαρά της, παίζοντας 0:0 με την Τορπέντο Ζοντίνο. Αυτή ήταν η δεύτερη λευκή ισοπαλία για την ομάδα από το Μπρεστ από την αρχή της σεζόν (νωρίτερα το ίδιο αποτέλεσμα καταγράφηκε σε μονομαχία με την Σλάβια Μόζιρ). Όλοι οι άλλοι αγώνες τελείωσαν με ένα γκολ ανά παιχνίδι: με αυτό το σκορ οι παίκτες του Σέντνεφ νίκησαν την Ντιναμό Μινσκ και FC Μινσκ (1:0), αλλά έχασαν από την Energetik-BGU και την ΜΠΑΤΕ  Μπορίσοφ (0:1). Στην κατάταξη η Ρουχ καταλαμβάνει τη 12η θέση, τώρα η ομάδα από τα δυτικά της Λευκορωσίας έχει οκτώ βαθμούς στο ενεργητικό.

Γκοροντέγια

Η ομάδα ξεχώρισε έχοντας ήδη κερδίσει τρεις συνεχόμενες νίκες με ελάχιστο σκορ 1:0. Από τις αρχές Απριλίου στην ομάδα του Ολέγκ Ραντούσκο αρκούσε ένα γκολ στις αναμετρήσεις με την Μπελσίνα Μπομπρούισκ, Ντιναμό Μινσκ και Energetik -BGU. Στον τελευταίο γύρο η Γκοροντέγια κρατήθηκε περισσότερα από 70 λεπτά στον εντός έδρας αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ωστόσο, στο τέλος, οι «κίτρινο-μπλε» πέτυχαν το δικό τους, στέλνοντας δύο αναπάντητα γκολ στο τέρμα της Γκοροντέγια (0:2). Η Γκοροντέγια έχει εννέα βαθμούς στο ενεργητικό, αυτό επιτρέπει στους παίκτες του Ραντούσκο να βρίσκονται στην έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Μεταξύ τους θα συναντηθούν δύο ομάδες που προτιμούν να δίνουν περισσότερη προσοχή στην άμυνα του δικού τους τέρματος από το ενεργό παιχνίδι στην επίθεση. Νομίζω ότι δεν θα αλλάξουν, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε συναρπαστικό αγώνα με μεγάλο αριθμό γκολ. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να είναι πιο κοντά στην επιτυχία, η ομάδα από το Μπρεστ δεν έχει ακόμα αρκετή εμπειρία για να κερδίζει τακτικά βαθμούς στο ελίτ πρωτάθλημα της Λευκορωσίας. Εάν η Γκοροντέγια καταφέρει να σκοράρει, θα φέρει το θέμα στη νίκη, διαφορετικά θα υπάρξει ισοπαλία. Σας συμβουλεύω να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ (0), με απόδοση 2,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *