The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ροστόφ εναντίον Ζενίτ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ростов-Зенит-15.08b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρωσία. Αρένα του Ροστόφ

Η νέα σεζόν του πρωταθλήματος Ρωσίας κερδίζει σταδιακά τη δυναμική, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε κάθε τμήμα της κατάταξης. Οι σύλλογοι δεν έχουν καμία δικαιολογία, όσον αφορά τη «φόρμα», αφού το προηγούμενο πρωτάθλημα έληξε μόλις πριν από τρεις εβδομάδες.

Ροστόφ θα στοχεύσει ξανά στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό

Την περασμένη σεζόν η Ροστόφ ήταν στους πέντε πρώτους συλλόγους που ξέφυγαν σημαντικά από άλλες ομάδες. Χάρη στη μεγάλη διαφορά, οι παίκτες του Valery Karpin κατέκτησαν την πέμπτη θέση, γιατί μετά την απομόνωση απέτυχαν εντελώς. Ο σύλλογος είχε κρούσματα κοροναϊού, τον οποίο κόλλησαν πολλοί από τους κύριους παίκτες, γι’ αυτό και ήττα 1:10 από τη Σότσι με την ομάδα νεολαίας. Η Ροστόφ υπέμεινε και αυτή τη σεζόν θα παίξει άξια στο Europa League. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ροστόφ νίκησε την Ταμπόφ 1:0 εκτός έδρας, το μοναδικό γκολ σκόραρε ο περιβόητος Πάβελ Μαμάεφ.

Η Ζενίτ πρέπει να διατηρήσει τον στόχο ψηλά

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης την περασμένη σεζόν πέτυχε το μέγιστο στην έδρα της, κάνοντας ένα χρυσό διπλό. Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα στη σειρά για την Ζενίτ, στον τελικό του Κυπέλλου όχι χωρίς προβλήματα νικήθηκε η Χίμκι. Η συλλογή των τροπαίων έχει ήδη ανανεωθεί και αυτή τη σεζόν, στον αγώνα για το εθνικό σούπερ κύπελλο ηττήθηκε η Λοκομοτίβ Μόσχας με σκορ 2:1. Παρά όλες τις επιτυχίες, το παιχνίδι της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί λαμπρό, κάπου συνοδεύεται από την τύχη. Η ομάδα παίρνει  περισσότερο από ό, τι της αξίζει. Στον πρώτο γύρο αυτού του πρωταθλήματος οι παίκτες του Σεργκέι Σεμάκ νίκησαν την Ροστόφ εκτός έδρας (2:0).

Προσωπικές συναντήσεις

Η Ζενίτ σπάνια κατάφερνε να κερδίσει τη Ροστόφ τις τελευταίες σεζόν, στο τελευταίο πρωτάθλημα η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης το κατάφερε 2:1, εντός έδρας η πρωταθλήτρια νίκησε συντριπτικά τον αντίπαλο με σκορ 6:1.

Πρόβλεψη

Η Ζενίτ στον επερχόμενο αγώνα θα δυσκολευτεί, η Ροστόφ δεν αναγνωρίζει τις αρχές και μπορεί να παίξει τέλεια με τον δεύτερο αριθμό. Οι ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα έρθει σίγουρα για να κερδίσει, οι bookmakers τους θεωρούν φαβορί. Προτείνουμε το στοίχημα νίκη της Ροστόφ με χάντικαπ +1 γκολ. Το παιχνίδι της Ζενίτ δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ η Ροστόφ δεν πρέπει να χάσει εντός έδρας της με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ροστόφ με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *