The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Χόφενχαϊμ 1899: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-RBLeipzig-Hoffenheim-25.02

Μπουντεσλίγκα

Red Bull Arena, Λειψία

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου, στη γερμανική πόλη της Λειψίας, θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 23ου γύρου της Μπουντεσλίγκα, όπου η τοπική ΡΜ Λειψίας θα φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για δύο ισχυρές ομάδες με έμφαση στην επίθεση, οπότε το παιχνίδι υπόσχεται να είναι “καυτό”.

Να και επιτυχημένο σερί

Αυτή τη στιγμή η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται ακόμα στη 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, αλλά μπορεί εύκολα να πιάσει το χάλκινο από Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Συνολικά, η ενδεκάδα του Ralph Rangnik έχει 41 βαθμούς στο ενεργητικό, επειδή σημείωσαν 12 νίκες και 5 ήττες. Ωστόσο, το 2019 οι “ταύροι” δείχνουν πολύ καλύτερα, αφού έχουν να χάσουν πέντε συνεχόμενους αγώνες. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η ομάδα έπαιξε ισοπαλία εντός έδρας με τη Άιντραχτ Φραγκφούρτης (0:0) και κέρδισε 4 φορές με συνολικό σκορ 11:1. Τέτοιες ελκυστικές στατιστικές…

Χόφενχαϊμ 1899

Την ίδια στιγμή η Χόφενχαϊμ έχει καλή σύνθεση, καλοστημένο παιχνίδι και έναν πανέμορφο προπονητή, αλλά αυτή τη σεζόν η ομάδα δεν έχει τύχη. Ως αποτέλεσμα μόνο η 8η θέση της Μπουντεσλίγκα με 33 βαθμούς στο ενεργητικό. Συνολικά, κατά τη διάρκεια της σεζόν η ενδεκάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν κατάφερε να κερδίσει 8 νίκες και 9 ισοπαλίες, πράγμα που σημαίνει ότι έχασε μόλις 5 φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “μπλε-άσπροι” συχνά παίζουν σε επιθετικό στυλ, εξαιτίας του οποίου σκοράρουν πολλά, αλλά και επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν στο τέρμα τους. Έτσι, 5 αγώνες του 2019 τελείωσαν για αυτούς με συνολικό σκορ 12:9. Οπότε από αυτή την ομάδα δεν πρέπει ποτέ να περιμένετε έκβαση “under”.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας πέτυχε καλή φόρμα και είναι έτοιμη να εκπλήξει τους αντιπάλους της, αλλά τώρα θα αντιμετωπίσει εξαιρετικά άβολο αντίπαλο. Το θέμα είναι ότι η Χόφενχαϊμ παίζει με επιθετικό τρόπο, είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εναντίον ενός τέτοιου αντιπάλου. Πιθανότατα, μας περιμένει ένας άλλος ανοικτός αγώνας με πολλά λάθη, έτσι θα υπάρξουν πολλά γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *