The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Χόφενχαϊμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Хоффенхайм-16.04

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Παραδοσιακά, η περιοδεία της Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσει την Παρασκευή, αυτή τη φορά θα ανοίξει το πρόγραμμα η συνάντηση Ρμ Λειψίας – Χόφενχαϊμ, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων προετοιμάστηκε από τους αναλυτές της ιστοσελίδας μας.

Οι «ταύροι» είναι οι βασικότεροι διώκτες της Μπάγερν Μονάχου

Η ΡΜ Λειψίας εγκατέλειψε και πάλι τον όμιλο του Champions League αυτή τη σεζόν, αυτή τη φορά στον γύρο των 16, χάνοντας από τη Λίβερπουλ. Οι «ταύροι» έχουν ακόμα την ευκαιρία να κερδίσουν το Γερμανικό Κύπελλο, όπου θα πρέπει να παίξουν εναντίον της όχι τόσο τρομερής Βέρντερ Βρέμης στους ημιτελικούς. Στην Μπουντεσλίγκα ο σύλλογος κατατάσσεται δεύτερος, 5 βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Είναι απίθανο να δημιουργηθεί μάχη για το τίτλο στο πρωτάθλημα εδώ, αλλά οι «ταύροι» πρέπει να παραμείνουν στη δεύτερη θέση. Η ΡΜ Λειψίας κέρδισε τον αγώνα του τελευταίου γύρου εκτός έδρας έναντι στη Βέρντερ Βρέμης με σκορ 4:1. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να παίξουν στον επερχόμενο αγώνα.

Η Χόφενχαϊμ πρέπει να μείνει τουλάχιστον στη μέση

Η ομάδα απέτυχε ειλικρινά στο πρωτάθλημα, τώρα ο σύλλογος πρέπει να λάβει υπόψη τη θέση στην κατάταξη. Η Χόφενχαϊμ είναι 12η με μόνο 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη κινδύνου. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα σημείωσε λευκή ισοπαλία με την Μπάγερ, και πριν από αυτό υπήρχε σερί από τρεις ήττες. Η Χόφενχαϊμ θα παραμείνει σίγουρα χωρίς ευρωπαϊκά κύπελλα και οι τελευταίες αποτυχίες οφείλονται σε απώλειες προσωπικού, οκτώ παίκτες είναι τραυματισμένοι.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε ολόκληρη την ιστορία τους οι αντίπαλοι είχαν μόνο δέκα αγώνες, η ΡΜ Λειψίας κέρδισε σε έξι περιπτώσεις και από δύο φορές σημειώθηκαν νίκες και ισοπαλίες της Χόφενχαϊμ. Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έπαιξαν ισόπαλο αγώνα, αλλά οι «ταύροι» κατάφεραν να αρπάξουν τη νίκη με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Την περασμένη σεζόν θα ήταν μια απρόβλεπτη μάχη, αλλά τώρα οι «ταύροι» είναι ισχυρότεροι, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων. Οι πιθανότητες νίκης της ΡΜ Λειψίας είναι πολύ υψηλότερες, ενώ η Χόφενχαϊμ θα προσπαθήσει να παίξει όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Είναι πιθανό ο αγώνας να μοιάζει με πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση του πρώτου γύρου, οπότε εδώ στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *