The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Τότεναμ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-Tottenham-10.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 10 Μαρτίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Τρίτη θα ξαναπαίξουν τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ήδη την Τρίτη το βράδυ θα καθοριστούν οι πρώτοι φιναλίστ των προημιτελικών. Θα μάθουμε ποιος θα προχωρήσει μπροστά, ΡΜ Λειψίας ή Τότεναμ; Προτείνουμε την πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 10 Μαρτίου 2020.

Η ΡΜ Λειψίας αυτή τη σεζόν ήταν σε θέση να δείξει το επίπεδο του αληθινού μεγιστάνα του ποδοσφαίρου

Οι «ταύροι» ήταν καλή και στην προηγούμενη σεζόν με τον Ralph Rangnik. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε σοβαρό καθήκον, τουλάχιστον για να διατηρηθεί αυτό το επίπεδο. Ο Γιούλιαν  όμως έδειξε ότι ήταν έτοιμος να φέρει την ομάδα σε νέο επίπεδο. Μέχρι στιγμής δεν καταφέρνει τα πάντα και φαίνεται ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει ακόμα να πάρει το «ασημένιο μπολ σαλάτας» από την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά είναι η ΡΜ Λειψίας που παραμένει ο κύριος αντίπαλος για το μεγιστάνα από το Μόναχο. Ταυτόχρονα, η ομάδα κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, και οι Γερμανοί προφανώς δεν σκόπευαν να σταματήσουν σε αυτό. Οι «ταύροι» έπαιξαν εξαιρετικό αγώνα στο Λονδίνο, φαινόντουσαν περισσότερο από το σεβαστό ενάντιο στον φιναλίστ της τελευταίας κλήρωσης. Ως αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι, παρά την ιδιότητα του ντεμπούτο σε τέτοιο επίπεδο, δικαιολογημένα κέρδισαν τον αγώνα. Όπως συμβαίνει συχνά, το γκολ κατέγραψε στο λογαριασμό του ο Timo Werner. Μήπως ο Νάγκελσμαν και η ομάδα του θα στενοχωρηθούν που δεν πέτυχαν μια πιο σταθερή διαφορά τερμάτων;

Η Τότεναμ φαίνεται άσχημα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάται

Τα «σπερς» πριν από λιγότερο από ένα χρόνο ήταν στο αποκορύφωμα του θριάμβου τους, τότε η ομάδα από το Λονδίνο μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό της τελευταίας κλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου ο σύλλογος φαίνεται να έχει φτάσει στο βούρκο. Είναι τελείως άτυχος, ο Κέιν, ο πρώτος επιθετικός, είναι τραυματισμένος και δεν θα επιστρέψει σύντομα (και, σύμφωνα με φήμες, σκοπεύει να φύγει το καλοκαίρι), ο Σον υπέστη επίσης ζημιά και τώρα κιόλας είναι σε καραντίνα λόγω του κοροναϊού στην Κορέα. Ο Eriksen δεν έπαιξε στην ουσία, έχοντας φύγει τον Ιανουάριο. Η ηγεσία της Τότεναμ ανέμενε ότι η θεραπεία σοκ θα βοηθούσε υπό τη μορφή της απόλυσης του Ποκετίνιο, στη θέση του οποίοι προσκλήθηκε ο Μουρίνιο. Με το Ζοζέ οι «σπερς» όντως βελτιώθηκαν, αλλά στο τέλος του χειμώνα άρχισαν να κουτσαίνουν και πάλι, χάνοντας βαθμούς στην  Premier League, αποκλείστηκαν από το κύπελλο πριν από μία εβδομάδα, χάνοντας από την Νόριτς. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα φαινόταν άσχημα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα για τον «Ειδικό» να δείξει ότι δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοιο ψευδώνυμο.

Προηγούμενος αγώνας

Τα κλαμπ έχουν παίζει μόνο μία φορά νωρίτερα, στις 19 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο. Εκεί οι Γερμανοί κέρδισαν με σκορ 1:0 χάρη στο ψυχρό πέναλτι του Werner στο 58ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η Τότεναμ και στη βέλτιστη φόρμα δεν είναι σίγουρα ότι θα μπορούσε να νικήσει τη σημερινή ΡΜ Λειψίας. Στην τρέχουσα τους φόρμα τα «σπερς» δεν μοιάζουν να είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 2,0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *